Kent Konseyi’nde İstanbul gezisi

Kent Konseyi Kültür Sanat Edebiyat Grubu’nun Kasım 2014’te başlattığı “İnegöl Mustafa Kutlu okuyor” ve “İnegöl Sezai Karakoç okuyor” etkinliği ve okumaları geçen Cumartesi günü çok güzel bir İstanbul gezisiyle bu yıllık sona erdirildi.

Yayınlama: 04.06.2015
703
A+
A-

İlçemizdeki bütün liselerin katıldığı bu okumalar sonucunda en fazla Mustafa Kutlu ve Sezai Karakoç kitapları okuyan 90 öğrenci okullarındaki gönüllü sorumluluk yüklenen öğretmenleri tarafından tespit edilerek Kültür Sanat Edebiyat Grubu üyeleri eşliğinde İstanbul’a götürüldü. Eyüp’te sabah namazıyla başlayan İstanbul gezisi tarihi birçok yapının gezilmesinden sonra Boğaz turuyla sona erdi.

 

İLGİ GÖSTEREN ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR






İstanbul gezisiyle ilgili bir değerlendirme yapan Kültür Sanat Edebiyat Grubu Başkanı Harun Demir, “Öncelikle geziyle ilgili emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Okullarında, Kasım ayında başlattığımız bu yazar okumalarını takip eden, bunlarla ilgilenen, öğrencileri belirleyen tüm gönüllü öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

DAHA GÜZEL VE NİTELİKLİ OLARAK SÜRDÜRÜLECEK

Demir, “İnegöl’ümüzdeki birçok liseden öğrenciyi bir araya getirmek, onları ortak bir paydada buluşturmak, onlarla birlikte İstanbul’u gezmek gerçekten güzel bir duyguydu. Bu yıl ilkini yaptığımız bu çalışmanın elbette eksikleri olmuştur. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda bu tarz etkinlikleri daha güzel ve nitelikli yapacağız. Ben emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş