Uyuşturucunun zararlarına filmle dikkat çekecekler

2004 yılında İnegöl’de kurulan ve bugüne kadar onlarca oyun sahneleyen Tiyatro Sır uzun bir aranın ardından yeniden faaliyetlerine başladı. Ayhan Şahin ve Bahattin Çetin’in liderliğindeki ekip ilk olarak uyuşturucunun zararlarına dikkat çekmek için film çekecekler.

Yayınlama: 08.07.2015
807
A+
A-

İnegöl’de onlarca oyunu binlerce tiyatro severle buluşturan Tiyatro Sır yeniden faaliyetlerine başladı. Ekip bu kez tiyatro oyunuyla değil, anlamlı bir film projesi ile sevenleriyle buluşacak.

 

Çekimlerine başlanan filme ilişkin açıklamalarda bulunan İsmail Bor şunları söyledi: “Film projemizin içeriği  uyuşturucu. Söz konusu illetinin günümüzde çeşitli yollardan hızla yayıldığını görüyoruz  artık. Ne yazık ki ilkokullara kadar giriyor. Tabiî ki bu illeti çocuklarımızdan gençlerimizden uzak tutmak biz ailelere düşüyor.  Filmimizde asıl işlemek istediğimiz konu; bu uyuşturucu belasını yayanların ve ticaretini yapanların kısacası uyuşturucu tacirlerinin nedenli acımasız  oldukları ve bunların karşısında tüm güvenlik birimlerimizin çok zor şartlarda  savaş verdikleri, gerektiğinde gözlerini kırpmadan canlarını bile feda etmeleridir. Biz  büyük bir titizlik ve özveriyle  bu film projesini gerçekleştirmiş olduk. Bu çalışmamızda bizlerden desteğini esirgemeyen  İnegöl Kaymakamlığına  ve İnegöl Belediyesine,  İnegöl Emniyet Müdürlüğüne ve emniyet mensuplarına  sonsuz teşekkürler ederiz.” 








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş