Kafkas’tan Ertuğrulgazi’ye ziyaret

İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği Başkanı Ömer Faruk Demirtaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneğini ziyaret etti. Ziyarette dernekler arası fikir alış verişinde bulunuldu. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 23.02.2015
999
A+
A-

Ziyarette açıklamalarda bulunan İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneğini Başkanı Mehmet Yılmaz, ortaklaşa güzel işler çıkarılabileceğini ifade etti.

 

DERNEKLER OLARAK ÖRNEK ÇALIŞMALARA İMZA ATMAK İSTİYORUZ






İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneğini Başkanı Mehmet Yılmaz yaptığı açıklamada “Ziyaretlerinizden dolayı son derece mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Kültürümüzü yaşatmak gelecek kuşaklara aktarmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacı ile kurduğumuz derneğimizin, en temel amacı İnegöl’ümüze ve ülkemize hizmet etmektir. .Gençlerimize eğitim konusunda yardımcı oluyoruz. Her yıl düzenlediğimiz etkinlikler ile halkımızın kaynaşmasına katkıda bulunuyoruz. Ayrıca Ertuğrulgazi Derneği olarak sizlerle ortak etkinlik planlayarak, birbirlerimize destek olabiliriz Dernekler olarak örnek çalışmalara imza atmak istiyoruz” dedi.

 

İNEGÖL’ÜMÜZ DE DAHA FAZLA ETKİNLİK DÜZENLENMELİ

Yılmaz, konuşmasının devamında “Avrupa’da kültür sanat açısından bizden daha az materyallere sahip şehirler var. Zengin bir kültüre sahip olan İnegöl’ümüz de daha fazla etkinlik düzenlenmeli. Televizyonda yayınlanan Ertuğrulgazi dizisi ile birlikte halkımızın derneğimize olan ilgisi artmıştır. Diziyi izleyenler, olaylarının gerçekleştiği yerleri ziyaret etmek ve havayı teneffüs etmek istediklerini bizlere iletiyorlar. Bizde halkımızın bu ilgisini değerlendirmek İnegöl’ümüze olan ilgiyi arttırmak istiyoruz. Daha konuşulacak ve yapılabilecek çok projelerimiz var. Kafkas Derneği olarak yaptığınız ziyaret için Ömer Faruk Demirtaş’a ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Ziyaretlerin karşılıklı olarak düzenli bir şekilde yapılmasını istiyoruz. İnşallah en kısa sürede dernek olarak sizlere ziyaret gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

ERTUĞRULGAZİ DERNEĞİNİN BENİM İÇİN AYRI BİR YERİ VARDIR

Kafkas Folkor Derneği Başkanı Ömer Faruk Demirtaş ise, “Öncelikle sıcak ilgi ve alakalarınız ile bizleri evimizde gibi hissettirdiğiniz için yönetim kurulum adına sizlere teşekkür ediyorum. Dernekler İnegöl’ümüzün güzelliklerine güzellik katan, hareketlilik getiren sivil toplum kuruluşlarıdır. Geçmişte, Folklor oynadığımız dönemler de çeşitli etkinliklerde tanıştığımız, arkadaşlıklar kurduğumuz Ertuğrulgazi Derneğinin benim için ayrı bir yeri vardır. Birlikte çalışmalar etkinlikler yapma isteğiniz beni ayrıca heyecanlandırdığını söylemek istiyorum. Derneklerin kuruluş amaçları ile örtüşen güzel bir fikir, sizlerin ve bizlerin düzenleyeceği etkinliklere katkı sunması ve ortak projeler üretebilmemiz ayrı bir güzellik getirecektir” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş