Ensar Vakfı’ndan sünnet şöleni

24 yıldır İnegöl’de faaliyetlerine devam eden Ensar Vakfı İnegöl Şubesi, geçtiğimiz pazar akşamı düzenlediği organizasyonla sünnet şöleni gerçekleştirdi. Sünnet Şöleni 26 çocuğu kapsarken, sünnet şölenine yaklaşık 4 bin kişi katıldı.

Yayınlama: 19.08.2014
1.252
A+
A-

Ensar Vakfı İnegöl Şubesi tarafından düzenlenen organizasyonda 26 çocuğu kapsayan toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi.

 

GENÇLER VE ÇOCUKLAR BİZE LAZIM






Şölende açılış konuşmasını gerçekleştiren Ensar Vakfı İnegöl Şubesi Başkanı Fatih Bayram, “Bu yıl ilkini düzenlediğimiz sünnet şöleninde 26 çocuğumuz sünnet ettirildi. Bizler Ensar Vakfı camiasında hizmet etme aşkıyla yıllardır çalışıyoruz. Rabbim bize burada hizmet etmeyi nasip eyledi. 17 yıldır gece gündüz demeden Allah rızası için herkese yardım ettik. Peki, neden gençlerle ve çocuklarla ilgileniyoruz? Çünkü gençler ve çocuklar bize lazım” dedi.

 

ONLARA İYİ SAHİP ÇIKMAK, DOĞRU ŞEYLER VERMEK, TAKİP ETMEK LAZIM

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise “Kardeşlerimiz böyle güzel bir sünnet şölenini bir arada yapmak istediklerini ve bu manada da bizlerden destek istediklerini söylemişlerdi. İnegöl’ün en güzel meydanlarından birinde, Heykel önünde yapılan bu organizasyonla ne kadar doğru bir çalışma yapıldığını şimdi çok net olarak görüyoruz. Muhakkak bu işe emek veren sponsorlar var. Allah onlardan da razı olsun. Allah’a hamdolsun biz çok güzel bir şehirde yaşıyoruz, çok güzel bir ülkede yaşıyoruz. Şuan bombalar altında ölüm tehlikesi ile hayatını sürdüren insanlar var. Gazze’de olanları görüyorsunuz, Kuzey Irak’ta olanları görüyorsunuz, Filistin’de olanları, Suriye’de olanları görüyorsunuz. Bu sünnet ettirdiğimiz yavrularımız bizim geleceğimizdir. Onlara iyi sahip çıkmak, doğru şeyler vermek, takip etmek lazım. Sadece emniyet takip etsin, belediye takip etsin şeklinde bırakmayıp yavrularımızın her yaşta ve her aşamada anne babaların takibi altında olmaları gerekiyor. Sokakların ve caddelerin tehlikeler ile dolu olduğunu her anne baba çok iyi biliyordur. Ensar Vakfı gibi hayırlı vakıflar ve kuruluşlar da bu sürece destek veriyorlar, vermeye de devam edecekler Allah’ın izni ile. Bu güzel organizasyonda emeği olan herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş