KOSOVA’DAN İSTANBUL ÇIKARMASI

Kosova Eğitim Kurumları 3, 4 ve 5.sınıf öğrencileri öğretmenleri ile birlikte İstanbul’daki Kidzania oyun merkezinigezdiler.

Yayınlama: 17.11.2016
2.126
A+
A-

Kosova Eğitim Kurumları 3, 4 ve 5. sınıf öğrencileri, önceki gün arkadaş grubu oluşturarak öğretmenlerinden yardım almaksızın görevlilerle birlikte mesleki tanıtım ve uygulama faaliyetlerine katıldılar.

 

MESLEK GRUPLARINI TANIDILAR






Kosova Eğitim Kurumları Müdürü Erol Baştürk, “Kidzania 4-14 yaş arası çocuklara kendilerine göre ölçeklendirilmiş tematik parkta 90’dan fazla rol üstlenerek oynamalarına olanak veren güvenli ve gerçekçi bir oyun dünyasıdır. Bu alan içerisinde öğrencilerimiz birbirinden eğlenceli aktiviteler ile gerçek bir şehir düzenlemesi içerisinde hastane, itfaiye, tiyatro, arkeoloji müzesi, üretim fabrikaları, havacılık akademisi, diş sağlığı merkezi, banka, stadyum ve benzeri iş sahalarında çalışarak meslekleri daha yakından tanıma imkânı bulmuş ve birtakım sorumlulukları tek başına veya grup işbirliği içerisinde yerine getirmişlerdir.Özgüven gelişimi açısında son derece yararlı bir etkinliği gerçekleştirdik.Bu etkinliği planlayan ve etkinlikte görev alan tüm öğretmen arkadaşlara teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

HABER: UĞUR KESEN

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş