Yerel Kültür Derneği’nden Aktaş’a ziyaret

İnegöl Yerel Kültür Derneği Başkanı İbrahim Ertaş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 20.04.2016
584
A+
A-

Ziyarette kurum çalışmalarını tamamlayarak, kısa bir süre önce faaliyetlerini sürdürmeye başlayan İnegöl Yerel Kültür Derneği’nin İnegöl’ün sivil toplum hayatına önemli bir katkı sağlayacağına vurgu yapıldı.

 

Ziyaret sırasında konuşan İnegöl Yerel Kültür Derneği Başkanı İbrahim Ertaş; “Bugün İnegöl Yerel Kültür Derneği olarak yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ı ziyaret ediyoruz. Kısa bir süre önce faaliyete geçen derneğimiz birlik ve beraberlik içerisinde üzerine aldığı sorumluluk bilinci ile hareket etmektedir. Amacımız kendi öz kültürümüzü özellikle bizlerin geleceği olan gençlerimize en iyi şekilde benimsetebilmektir. Şu anda İnegöl halkımıza hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Dernek olarak icra edeceğimiz kültür ve sosyal faaliyetler ile çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.






 

Ertaş; “İnegöl’de farklı alanlarda faaliyet gösteren dernek ve sivil toplum kuruluşların her zaman yanında olan ve onlara her türlü katkı ve destek veren Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Dernek olarak yapacağımız tüm etkinliklerimizde başkanımızı yanımızda görmek istiyoruz. Bugün bizleri kabul ettikleri için de İnegöl Yerel Kültür Derneği yönetimi adına şükranlarımı ifade ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Kısa bir süre önce İnegöl’deki sivil toplum kuruluşları arasına katılan İnegöl Yerel Kültür Derneği başkanına ve yönetim kurulu üyelerine hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “İnegöl, farklı kültürleri bünyesinde barındırdığından dolayı adeta renkli bir çiçek bahçesi gibi. Bu çiçek bahçesine daha fazla renklilik katabilmek için oluşturulan İnegöl Yerel Kültür Derneğinin şehrimize artı bir değer katacağına eminim. İnegöl’ün örf adet ve ananeleri ile yerel kültürün yaşatabilmesi adına hayata geçirilen bu yeni oluşum bu manada İnegöl’ün sosyal hayatına da önemli bir katkı sağlayacaktır. Hem şahsım hem de belediye olarak, Yerel Kültür Derneğinin ortaya koyacağı faaliyetler de onlar ile beraber olmaya çalışıp elimizden gelen her türlü katkı ve desteği kendilerine göstermeye çalışacağız” dedi.

 

Aktaş; “Sivil toplum kuruluşunda yöneticilik yapmak fedakarlık ister. Kendi zamanlarından feragat edip, zor ve meşakkatli bir yol seçerek gönüllük esasıyla bu işe talip oldukları için bu arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Son olarak bizleri ziyarete geldikleri için İnegöl Yerel Kültür Derneği Başkanı İbrahim Ertaş ve yönetim kurulu üyelerine müteşekkir olduğumu belirtir, yeni görevlerinde kendilerine başarılar diler, saygılarımı sunarım” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Konuşmaların ardından İnegöl Yerel Kültür Derneği Başkanı İbrahim Ertaş, ziyaretin anısına Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a çiçek takdiminde bulundu.

 

HABER: Cihan EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş