AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ Açılış gününü bekliyor

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın, 19 Mayıs’ta açılması planlanan İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulunarak eksiklerin giderilmesi talimatını verdi.

Yayınlama: 18.04.2016
1.930
A+
A-

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın, beraberindeki Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu ve sağlık ekibiyle, 19 Mayıs’ta açılması planlanan ve inşaat çalışmalarında sona gelinen İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulundu.

 

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan Aşkın, modern tesisteki eksikliklere dikkat çekerek açılışa kadar tamamlanması hususunda uyarılarda bulundu.






 

Prof. Dr. Rüstem Aşkın, merkezin yaklaşık 5 bin metrekare arsa alanı üzerine 6 bin metrekare kapalı alana sahip yeni binasında, 50 diş ünitinin yanı sıra genel ve lokal olmak üzere 6 yataklı 2 ameliyathane, 1 tam donanımlı engelli kliniği ve 2 adet pedodonti kliniği olacağını belirtti. Aşkın, kısa süre sonra İnegöl halkının hizmetine sunulacak tesisin ağız ve diş sağlığı anlamında önemli katkılarda bulunacağını ifade etti.

 

HABER: Recep DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş