İnegöl Meslek Yüksek Okulundan 50 ünite kan

Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi tarafından Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu’nda gerçekleştirilen kan bağış kampanyası öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Kampanya kapsamında 50 ünite kan temin edildi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 11.12.2014
1.966
A+
A-

Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi, İnegöl’de haftalık kan bağış kampanyalarının yanı sıra günübirlik programlarına da devam ediyor. Programlardan sonuncusu dün Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu’nda gerçekleştirildi.

 

YOĞUN İLGİYLE KARŞILAŞTIK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi Görevli hekimi Doktor Avni Ateş, “Bugün Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu’ndayız. Öğrencilerden yoğun bir ilgi görüyoruz. Büyük bir talep var. İnegöl, bizim sürekli olarak kampanya gerçekleştirdiğimiz bir yer. Günübirlik programların yanı sıra haftalık olarak kampanyalar da gerçekleştiriyoruz. Sürekli bir ihtiyaç olan kanın bağışı konusunda öğrencilerin ilgisinin olduğunu görüyoruz. Aldığımız bağışların çoğu birinci bağış. Bu da ilginin arttığını gösteriyor” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş