Sanayide görüntü değişmiyor

Sanayi Sitesi Ağaç İşleri Bölümünde bilinçsizce gelişigüzel bir şekilde atılan; sunta parçaları, endüstriyel ve tehlikeli atıklar, İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde temizlenmişti. Belediyenin yaptığı temizleme çalışmalarının ardından, duyarsız vatandaşların yine gelişi güzel çöp atmaları sonucunda görüntü değişmedi.

Yayınlama: 05.08.2015
2.025
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde İnegöl Belediyesi’nin Sanayi Sitesi Ağaç İşleri Bölümü’ndeki temizlik çalışmalarının ardından, vatandaşların gelişi güzel çöpleri tekrar atması neticesinde görüntü eskiye geri döndü.

 

TEMİZLİĞİN ÜZERİNDEN 1 HAFTA BİLE GEÇMEDİ






İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri Bölümünde genel bir temizlik yapılmıştı. Özellikle sanayide gerek katkı atıklar gerekse kimyasal atıklar gelişi güzel atılmaya devam ediyor. Belediyenin yapmış olduğu çalışmaların üzerinden 1 hafta bile geçmemişken, duyarsız vatandaşların aynı tavırlarını sürdürmesi ile sanayi yine çöplüğe döndü.

 

KANSU, ” ÇEVREYE SAYGILI VE DUYARLI OLUN” DEMİŞTİ

Yapılan temizlik çalışmalarının akabinde vatandaşların duyarlı olması gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Adil Kansu, “İş adamlarımızdan, esnaflarımızdan rica ediyorum. Lütfen çevreye saygılı ve duyarlı olun. Bu çevre bize ve gelecek nesillere lazım. Sadece imalat ederek, ihracat yaparak İnegöl’ümüze ve çevremize sahip çıkamayız” ifadelerini kullanmıştı. Çalışmaların ardından 1 hafta olmamışken duyarsız vatandaşların aynı kirliliği tekrar göstermesi, hem vatandaşların hem de yetkililerin tepkisini çekmeye devam ediyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş