2 METRUK BİNADA YANGIN

Kasım Efendi Caddesi ve Sinanbey Caddesi’nde meydana gelen olayda, 2 metruk binada yangın çıktı.

Yayınlama: 30.12.2016
795
A+
A-

Edinilen bilgilere göre; ilk yangın gece saat 04.00 sıralarında Yenice Mahallesi’nde bulunan Kasım Efendi Cami’nin yanındaki 2 katlı ahşap binada meydana geldi. Bölgeden geçerken evden yükselen alevleri gören vatandaşlar durumu Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdiler. İhbar üzerine yangın yerine gelen itfaiye ekipleri, dört bir yandan müdahale ederek yangını kontrol altına aldılar. Ekipler, söndürme ve soğutma çalışmalarının ardından bölgeden ayrılarak normale dönerlerken yangına ve yoğun suya dayanamayan metruk bina kendiliğinden yıkıldı.

 

OLAY BİNADA YANGIN






İkinci yangın ise saat 06.00 sıralarında Sinanbey Mahallesi Atatürk Ortaokulu’nun yanında bulunan ve uyuşturucu bağımlılarının yoğunlukla kullanmakta olduğu bir metruk binada meydana geldi.Geçtiğimiz hafta çıkan yangın sonucunda söndürülen metruk binada yeniden yangın çıktı.

 

Alevleri gören mahalle sakinleri durumu İnegöl İtfaiyesine bildirdiler. İki saat içinde ikinci yangın ihbarını alan itfaiye ekipleri yangın yerine kısa sürede ulaşarak müdahale ettiler. Merdivenli ve diğer yangın söndürme araçları ile yangına müdahale eden ekipler, alevleri etraftaki evlere sıçramadan söndürdüler. Meydana gelen yangında bölgede bulunan bazı evlerin camlarında ısıdan kaynaklı çatlama ve kırılmalar meydana geldi. Yanan metruk bina ise adeta harabe haline geldi.

 

BÜYÜK TEHLİKE

Yangın sonucunda yıkılma noktasına gelen metruk binanın Atatürk Ortaokulu’nun hemen yanında olması öğrenciler için tehlike oluşturuyor.

 

Yangınların çıkış nedenleri ile ilgili tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş