ABZ OTOMOTİV İNEGÖL’DE HİZMETTE

Mobilya sektöründe faaliyet gösteren ABZ firması, otomotiv sektörüyle de İnegöl’de hizmet vermeye başladı.

Yayınlama: 19.12.2016
2.214
A+
A-

2000 yılında mobilya sektöründe faaliyetlerine başlayan ABZ firması sahipleri Murat ve Melih Sarıkaya kardeşler, otomotiv sektörüne yönelik bir atılım gerçekleştirerek Bursa-Ankara Karayolu üzerinde bulunan ABZ Otomotiv’in açılışını gerçekleştirdiler.

 

Açılış törenine Belediye Başkanı Alinur Aktaş, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, işadamları ve davetliler katılım gösterdiler.






 

HER ŞEY İNEGÖL İÇİN

Açılış esnasında bir konuşma yapan firma sahiplerinden Murat Sarıkaya, “Murat ve Melih Sarıkaya olarak 2 kardeş 2000 yılında İnegöl mobilya sektöründe başladığımız faaliyetlerimize 2016 yılında ABZ Otomotiv kapsamımızı genişlettik. İnegöl’de kazandığımız parayı yine İnegöl’ün gelişimi ve değişimi için harcayarak katkı sunmak istiyoruz. Bu manada farklı bir sektörde kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Otomotiv sektörünün mevcut kalitesini artırarak en iyi hizmeti hak eden halkımızı talepleri ile buluşturmayı hedefliyoruz. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ederiz” dedi.

 

Sarıkaya’nın ardından konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl’ün her geçen gün gelişen ve büyüyen bir ilçe olduğunu belirterek, bu gelişimde ve değişimde emeği olan herkese teşekkür etti ve firmanın hayırlara vesile olmasını temenni etti.

 

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak açılış gerçekleştirildi.

 

HABER: CİHAN EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş