BEŞİR DERNEĞİ YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

Mahmudiye Mahallesi’nde ikamet eden ve ağrıları nedeni ile yürüyemeyen A.H. isimli yaşlı kadın, Beşir Derneği’nin çalışmaları sonucunda Erzurumlular Derneği’nin sponsorluğu ile tekerlekli sandalyesine kavuştu.

Yayınlama: 16.11.2016
907
A+
A-

Mahmudiye Mahallesinde ikamet eden A.H isimli yaşlı kadın, ağrıları nedeni ile yürüyemediği için Beşir Derneği İnegöl Gönüllü Temsilcilerine başvuruda bulundu.

 

Alınan başvurunun ardından harekete geçen Beşir Derneği İnegöl İlçe Gönüllü Temsilcileri, Erzurumlular Derneği Başkanı Ali Toprak’ın da katkıları ile bir tekerlekli sandalye alarak, yaşlı kadına hediye etti.






 

3 SANİYE SONRA NE OLACAĞIMIZ BELLİ DEĞİL

Tekerlekli sandalyenin tesliminin ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Toprak, “Her insan engelli adayıdır. Kimsenin yarına bile değil, 3 saniye sonrasına bile ne olacağı belli değil. Beşir Derneği aracılığı ile böyle bir talep geldi. Bizler de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Ayşe teyzemize de tekerlekli sandalyesini getirip hediye ettik. Ben emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra yine böyle yardım programları ile ilçemizde bulunan mazlumların sesine kulak vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

BEŞİR DERNEĞİ FAALİYETLERİ SÜRÜYOR

Beşir Derneği İnegöl İlçe Gönüllü Temsilcisi Uğur Çiçek ise, “Ayşe teyzemizin talebi üzerine harekete geçtik. Daha sonra Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanımız Ali Bey ile bir araya gelip konu ile ilgili istişarelerde bulunduk ve sonunda tekerlekli sandalyemizi alarak Ayşe teyzemize getirdik. Beşir Derneği Gönüllü Temsilcileri olarak ilçemizde bulunan bir çok vatandaşa ulaşmaya çalışıyoruz. Bunun haricinde yurt dışında da yardım faaliyetlerimiz var. Ben tekerlekli sandalyenin Ayşe teyzemize hediye edilmesinde katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah yapılan yardımları kabul etsin inşallah” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş