AK Parti’de kongre 14 Aralık’ta

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından Genel Merkeze sunulan kongre takvimi kesinleşti. Kongrenin 14 Aralık 2014 günü yapılacağını açıklayan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli, “İlçe teşkilatımıza yakışan bir kongre ile görevi yeni arkadaşlarımıza devretmenin gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.

Yayınlama: 22.10.2014
941
A+
A-

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan kongre tarihi kesinleşti. Buna göre AK Parti Bursa’da son ilçe kongresini 14 Aralık tarihinde İnegöl’de yapacak. Bursa İl Kongresi ise 10 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

 

NÖBET DEĞİŞİMLERİ ÖNEMLİDİR






Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bülent Temelli şunları söyledi: Kuruluşundan itibaren ülkemize birçok ilki ve güzelliği yaşatarak adeta çağ atlatan AK Parti’mizin bu başarılarını bugüne kadar taşımasının altında güçlü bir teşkilat yapısına sahip olması yatmaktadır. Genel Başkanından, Mahalle Başkanına, Sandık Başkanından yalnızca üye olan tüm teşkilatına kadar AK Parti ailesi ülkemizin kalkınması için seferberlik ilan etmiş, gece gündüz demeden hem çalışıp sorun çözerek, hem geleceğin vizyon projelerini belirleyerek, hem de vatandaşlarımıza AK Parti’yi anlatarak desteklerini almaya çalışmaktadır. Takdir edersiniz ki bu yoğun tempolu çalışma teşkilat mensuplarını yormakta ve nöbet değişimlerini gerekli kılmaktadır. Aynı zamanda halkımızın ve yeni jenerasyonun beklentilerinin de çözülebilmesi, onlara da yer verilebilmesi için bu nöbet değişimlerinin önemli olduğunu biliyoruz.

 

DELEGE BELİRLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

AK Parti’de bu nedenle kongreler koltuk kavgası değil hizmet için yapılan nöbet değişimleridir. Türkiye’mizin lider ülke olma hedefine ulaşmasının kaynağıdır. 15 Eylül 2014 tarihinde başlayan 5. Olağan kongre dönemi ile de işte böyle bir nöbet değişim zamanına gelmiş bulunuyoruz. Öncelikle ilk ve en önemli aşaması olan mahalle delege seçimlerimizle 18 ve 19 Ekim günlerinde toplam 25751 üyemizden 2020 üyemizin oy kullanmasıyla 400 delegemiz belirlenmiştir. Ayrıca doğal delege olan Belediye Başkanımız ve mevcut yönetim kurulumuzla beraber toplam 431 ilçe kongre delegemizi belirleme çalışmaları tamamlanmıştır. Bu vesile ile sürece katkı koyan tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunarım.

 

GÖREVİ YENİ ARKADAŞLARI DEVRETMENİN GAYRETİ İÇİNDEYİZ

Kongre takvimimize göre 01 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında ilçe kongrelerinin yapılması gerekmektedir. Daha önce İl Başkanlığımız tarafından 17 ilçeyi kapsayan ilçe kongreleri taslak takvimimiz Genel Merkezimiz tarafından onaylanarak açıklanmıştır. Buna göre 14 Kasım 2014 tarihinde Yıldırım ilçemizle başlayacak olan ilçe kongrelerimiz 14 Aralık 2014 Pazar günü yapılacak olan İnegöl ilçe kongremizle birlikte tamamlanmış olacaktır. 10 Ocak 2015 tarihinde de Bursa 5. Olağan İl kongremiz gerçekleştirilecektir. Kongre hazırlık çalışmalarımız da bugünden itibaren başlamıştır. Tüm teşkilatımız olarak İnegöl ilçe teşkilatımıza yakışan bir kongre ile görevi yeni arkadaşlarımıza devretmenin gayreti içerisindeyiz. Bu vesile ile partimize gönül vermiş tüm hemşerilerimizin görüş, öneri ve tekliflerini beklediğimizi her zaman olduğu gibi tekrarlıyor, kongremizin partimize ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş