AKBAŞLI GENÇLER İSTEKLERİNİ İLETTİ

Akbaşlar Mahallesinde gençleri, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, parti binasında ziyaret ederek isteklerini ilettiler.

Yayınlama: 08.12.2016
668
A+
A-

Önceki akşam gerçekleşen ziyarette Başkan Aktaş’a ziyaret anısına çiçek takdim eden Akbaşlar Mahallesi Muhtarı Eyüp Arslan, “Bize bu fırsatı sunan Belediye Başkanımıza ve AK Parti İlçe Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Mahallemizde ki gençlerimiz Belediye Başkanımızla bir araya gelmek istediler. Bizde Belediye Başkanımıza konuyu ilettik ve kendisi de kabul etti. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

İNEGÖL HAREKETLİ BİR YER






Ziyaretten dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “2014 yılı Nisan ayı sonrasında 116 mahallesi 249 bin nüfusuyla, mobilyası, köftesi, kaplıcası ve birçok değerleriyle İnegöl hızlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Yeni yasayla beraber kırsal mahallelerde bizim sorumluluk alanımızda olduğu için yaptığımız bazı çalışmalar var. Özellikle sizin mahallenizde eski okulun camiye dönüştürülmesiyle alakalı sizin en müzmin konunuz. Bende açıkçası olmasını çok arzu ediyorum. Bununla alakalı 1-2 girişimimiz oldu ama devlet kurumları arasında bu koordinasyonu sağlamak gerçekten kolay değil. Bunun yanında mahallenizde yaptığımız bazı uygulamalar ve çalışmalar var. 2017 yılı içerisinde yapacağımız çalışmalar var. İnegöl güzel yaşanabilecek bir yer. Nihayetinde İnegöl hareketli bir yer. Bursa’nın merkezden sonraki en büyük ilçesi. Bu hareketliliği hepimiz sağlıyoruz. Bütün kurum ve kuruluşlar heyecanla hizmet etmeye çalışıyor” diye konuştu.

 

İNEGÖL SİYASET TARİHİNDE BİR REKOR KIRDIK

AK Parti ilçe yönetimi olarak 14 Aralık 2014 tarihinde yapılan kongre ile iş başına geldiklerini ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, “Daha öncesinde ben Bülent Temelli’nin başkanlığında 2 dönem Tanıtım ve Medya İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüm. Göreve geldikten sonra iki genel seçim atlattık. Özellikle son seçimde 1 Kasım 2015’de yapılan seçimlerde AK Parti ilçe teşkilatı olarak, yüzde 70,4 oy alarak İnegöl siyaset tarihinde bir rekor kırdık. İnegöl siyaset tarihinde hiçbir partinin, hiçbir teşkilatın alamadığı oyu alarak bir rekor kırdık. Bu konuda verilen destekten dolayı İnegöl halkına teşekkür ediyoruz. İnegöl’de AK Partinin 30 bin 375 üyesi var. İnegöl’de 175 bin seçmen var. 1 Kasım seçimlerinde 154 bin geçerli oydan 107 bin 773 tane oy aldık. AK Partiye yakışır bir şekilde bizde İnegöl’e en güzel hizmeti vermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından Akbaşlar Mahallesi gençleri taleplerini ve sıkıntılarını Aktaş’a ve Demirel’e iletti.

 

HABER: RECEP DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş