AKŞEMSETTİN’Lİ ÖĞRENCİLER SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Akşemsettin İlkokulu öğrencileri, soğukta açlık çeken hayvanlar için evlerinden yiyecek getirerek hayvanları besledi.

Yayınlama: 11.01.2017
557
A+
A-

Akşemsettin İlkokulu 4-A sınıfı öğretmeni Gülcihan Yılmaz Sarı  rehberliğinde dondurucu bu soğuklarda açlık problemi yaşayan  hayvanlar için öğrenciler evlerinde hazırladıkları makarnaları sokakta hayvanlara yedirdi.

 

Gülcihan Yılmaz Sarı, bu projeyle öğrencilerin merhamet, duyarlılık ve hayvan sevgisini kazandırmayı amaçladıklarını, bu kapsamda evlerinde hazırladıkları yiyecekleri hayvanlarla paylaştıklarını söyledi.






 

Öğrencilerden Yiğit Hamza Yılmaz, sınıf olarak hayvanları çok sevdiklerini, bu dondurucu soğuklarda onların yemek bulmakta zorluk çektiklerini gördüklerini ve bu duruma çok üzüldüklerini, onlara yardım edebilmek için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini, bu çalışmayı yaparken çok zevk aldıklarını söyledi.

 

Oku-Aile Birliği başkanı Habibe Bali ise,  öğrencilerin bu tür projelerin içinde olmalarının velileri sevindirdiğini, bu projeler sayesinde çocuklar temel değerleri yaşayarak öğrendiklerini ifade etti.

 

Son olarak açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Ahmet Demir, bu projeyi gerçekleştiren öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiğini, eğitimin asıl amaçlarından birinin de çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş