AYÇİÇEĞİ KURUTMA ALANLARI YAPILACAK

CHP İnegöl İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, yazılı basın açıklamasında bulunarak, 2016 yılında planladıkları ve Büyükşehir Meclisi’ne sunulan önergenin, Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonunca uygun görülerek, İnegöl Belediyesinin belirleyeceği alanlarda Büyükşehir işbirliği ile ayçiçeği üreticilerinin kullanacağı ayçiçeği kurutma alanlarının yapılacağını ifade etti.

Yayınlama: 25.05.2016
1.944
A+
A-

Konu ile ilgili yazılı basın açıklamasında bulunan Halil Büyükışıklar, “Muhalefet partisi olmamıza ve İnegöl Belediye Meclisinde olmamamıza rağmen CHP İnegöl İlçe Başkanlığı olarak İnegöl’ümüz için her geçen gün yeni projeler üretmeye ve halkımızın sorunlarını çözmeye çalışmaktayız. Ne mutlu ki 14.04.2016 tarihinde CHP Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerimiz Engin Taşdemir, Dündar Koyutürk, Lütfü Günenç, Erdal Aktuğ ve Gamze Kayabaş imzaları ile Meclis Başkanlığına vermiş olduğumuz önergemiz, Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonunca uygun görülerek, İnegöl Belediyesinin belirleyeceği alanlarda Büyükşehir işbirliği ile ayçiçeği üreticilerimizin kullanacağı ayçiçeği kurutma alanları yapılması uygun görülmüştür. Bu alanlar çiftçimiz tarafından kullanılacağı gibi, sair zamanlarda Hacı Kafileleri, Toplu Etkinlikler ve benzeri konularda da İnegöl’ümüzün değerli halkına hizmet edebilecektir”

 

“Çok değil birkaç yıl önce çiftçilerimizin nerede kurutacağız sorusuna İnegöl Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’ın “Nerede kurutursanız kurutun” cevabını hatırlatmak isteriz. Bu süreçte bizlere gelen çiftçi dostlarımızın sıkıntılarına çözüm bulmak için yerel seçimler döneminde hazırladığımız ve Belediye seçimini alsalar bile yapamazlar dedikleri projelerimizden bazılarını gerçekleştirilmek üzere gerekçeleri ile kabul ettirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Anayasal hakkımız olan Meclis ve Komisyonlara diğer projeleri de götürmeye devam edeceğiz”






 

“Biz bunları düşünüp başarmaya çalışırken, Belediyemiz eski Kültür Hizmet Binası’nın yıkılan ve 1 yıl içerisinde inşaat yapılarak altı otopark, üstü yeşil alan olacak arsayı resterasyon yaparak, Belediye kasasından 1 yıl sonra bozulmak üzere düzenlemesini ve halkın parası ile düzenlediği bu alanı ücretsiz otopark olarak hizmete açmak yerine, ücretli yapmasını kınıyoruz. Rant hırsı bu kadar mı gözünüzü bürüdü diye sormaktan kendimizi alamıyoruz. Otopark ücretleri ile alakalı kendilerine Haciz gönderilen vatandaşlarımızın bilmesini isteriz ki; itiraz etmek yasal haklarıdır. Bu karara uyarak borç diye adlandırılan Anayasaya aykırı bedelleri ödemesinler. İtiraz ettiklerinde açacakları davayı kazanacakları kesindir. Çünkü emsal kararlar mevcut olup halen devam etmekte olan Nilüfer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey’in açmış olduğu davada mevcuttur. Halkımızın bilmesini isteriz ki; Sayın Mustafa Bozbey Başkanımız bu davayı kazandığı taktir de aynı Büyükşehir sınırlarında olduğumuz için İnegöl halkımızda bu karar neticesinde otopark haracından kurtulacaktır”

 

“Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı olarak özellikle yerle sorunlar konusunda tüm halkımızın bizlere ulaşmasını bekliyoruz. Bu konuda asla partili olan yada olmayan gözetmeyeceğimizi her vatandaşımızın bilmesini isteriz. Bizler sadece partili dostlarımız için değil tüm İnegöl halkı için çalışmaya devam edeceğiz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş