Ülke kaosa sürüklenmek isteniyor

AK Parti Bayan Meclis Üyesi Adayları, ev ziyaretleriyle seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Yenice Beldesi’ndeki bayanlarla bir araya gelen AK Parti İnegöl Belediye Meclis Üyesi Adayı Asuman Akçay Sakallı ve AK Partili bayanlar, bazı çevrelerin ülkeyi kaosa sürüklemek istediklerini ifade ettiler.

Yayınlama: 15.03.2014
1.604
A+
A-

AK Parti Bayan Meclis Üyesi Adayları, çeşitli mahalle ve köylerde bayanlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Asuman Akçay Sakallı ve AK Partili bayanlar bu kapsamda Yenice Beldesindeki bayanları ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

HIZIR GİBİ YETİŞEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE AK PARTİ HÜKÜMETİ

Ülkenin zor durumunda adeta Hızır gibi AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın geldiğini ifade eden Asuman Akçay Sakallı, “İstikrarlı bir şekilde hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ve kararlılıkla ilerleyen Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin,  çeşitli algı oyunları ve montaj kasetlerle pislik at izi kalsın mantığı güdülerek hareket eden ve bir takım dış mihraklar tarafından yönetilen gruplar kullanılarak yıpratılmak istendiği aşikârdır. Koalisyon Hükümetlerinin yıllardır Ülke insanımıza ve Ülkemize hiçbir şekilde hizmet edememesi kendi içlerinde dahi uzlaşma sağlayamayan, kendisine bile faydası olmayan bu hükümetlerin tabii ki insanımıza milletimize faydalı olamadıkları görülmüştür. Ve çok acı bir şekilde hortumlanan Bankalar, eksilerde bir Merkez Bankası, İMF’ye yapılan milyar dolarlık yüksek faizli borçları da beraberinde getirmiştir. Bunun akabinde 2002 de Ülkenin bu zor durumunda Hızır gibi yetişen Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti hükümeti ön plana çıkmıştır. Ak parti Hükümeti Cumhuriyet tarihinde 80 yıldır yapılamayanı 12 yılda başarmanın gururu ve mutluluğu ile yoluna devam etmektedir. Ayrıca Başbakanımızın Belediye Başkanlığından gelmesi ve Belediyecilikte de öncü bir Başkanlık sergilemesi hasebiyle de Belediyeciliğe verdiği önem ayrıdır” dedi.






SANDIĞA GÖMÜLMELERİNE AZ KALMIŞTIR

Asuman Akçay Sakallı konuşmalarına şu ifadelerle devam etti: Gerek Bursa Büyükşehir Belediyesi ve gerekse İnegöl belediyesi yaptığı öncü projelerle kendini göstermiştir ve göstermektedir. İnegöl Belediyesi Türkiye’nin 12. Büyük çevre projesi olan ve ilçeler bazında ilk olarak gerçekleştirilen Katı atık düzenli depolama sahası, Gençlik merkezleri, semt sahaları, Botanik parklar, Dere ıslah projeleri vb. birçok gerçekleşen projeler ile hafif raylı sistemi İnegöl’e getirecek olmanın ayrıcalığını da bir kez daha yaşatacaktır. Biz hayal edilemeyeni gerçekleştiren bir anlayışla çalışan ve üreten bir parti ve belediye olarak, Bizi yolsuzluk ve rüşvet skandalları ile vurmaya çalışanlar kendi kuyularını kendilerinin kazdıklarının farkında değillerdir, fakat onların da sandığa gömülmelerine az kalmıştır. 30 Martta akşamı hepimiz yaşayıp göreceğiz inşallah.

GEREKEN YERLERE GEREKEN CEVAPLAR VERİLECEK

Yaptıkları ziyaretlerde bayanların kendilerine olan güvenin hat safhada olduğunu ifade eden Sakallı, konuşmasını şöyle tamamladı: İlçe halkımız bayanları da bizleri her zaman desteklediklerini, Başbakanımızın bir dünya lideri olduğunu, Belediye Başkanımızın hizmetlerini çok beğendiklerini ve takdir ettiklerini ayrıca AK Parti’ye olan güvenlerinin sonsuz olduğunu, hiçbir iftiraya inanmayarak her zaman yanımızda olacaklarını ve sandıkta gereken yerlere gereken cevapları vereceklerini ifade ederek bizi bir kez daha ihya ettiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş