Bakan Eroğlu: Keyif için operasyon yapılmaz

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, dün sabah başlatılan 14 Aralık operasyonuyla ilgili olarak İnegöl Belediye Başkanlığı ziyaretinde açıklamalarda bulundu. Eroğlu, “Suçlu kimse cezasını çeker. Dolayısıyla burada keyif için operasyon yapılmaz. Sebepleri var tabii. Suç işleyenler, adalete teslim edilir” dedi.

Yayınlama: 15.12.2014
748
A+
A-

AK Parti İnegöl İlçe Kongresi ve İnegöl Mobilya Ağaç İşleri Müzesinin açılışı için İnegöl’e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İnegöl Belediyeyi ziyaret ederek, Belediye Başkanı AK Parti’li Alinur Aktaş ile görüştü.

 

SUÇ İŞLEYENLER, ADALETE TESLİM EDİLİR






Bakan Eroğlu, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın sunumunun ardından 14 Aralık Operasyonu’nu değerlendirdi. Veysel Eroğlu şöyle konuştu: “Basın istediğini yazıyor. Basın özgürlüğüne müdahalemiz yok. Ama suç örgütünün üyesi olursa, bir takım suçlara karşı o zaman ister basın mensubu olsun ister vatandaş. Kim olursa olsun kendisini savcı ve hakim karşısında görecek. Paralel yapının böyle bir darbe girişimi asla kabul edilemez. Dolayısıyla devlette buna karşı her türlü tedbirini alır. Suçlu kimse cezasını çeker. Burada keyif için operasyon yapılmaz. Sebepleri var tabii. Suç işleyenler, adalete teslim edilir.”

 

ÇADIR YERİNE ORMAN EVİ

Öte yandan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Uludağ’a çadır yerine orman evi yapılması için planları olduğunu söyledi. Eroğlu, “Bizim, ormancılık faaliyetleri ile alakalı burada bir müze açılacak. Oylat kaplıcaları dünyanın en güzel yerlerinden biri, daha da mükemmel hale getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bence yeteri kadar tanınmıyor. Dünyaya tanıtmamız lazım” dedi.

 

İNEGÖL MOBİLYANIN BAŞKENTİ

Bursa’yı çok sevdiklerini anlatan Eroğlu, şöyle konuştu: “İnegöl zaten mobilyanın başkenti. Sadece bizim Bakanlığımız 12 yılda 1.8 milyar lira yatırım yaptık. Bursa’nın içme suyu problemi vardı. Nilüfer barajını inşa ettik ve Bursa’nın su meselesini kökünden çözdük. Baraj, gölet, sulama, içme suyu tesisleri için büyük yatırımlar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Uludağ için büyük düşünüyoruz. Uludağ’daki çadırlar bölgesinde ahşap görünümlü, küçük bahçeli orman evi yapabiliriz. Dört tip proje var. Oylamaya sunacağız ve hangisi istenirse onu yapacağız. Bursalılar ne isterse onu uygulamamız boynumuzun borcudur.”

 

İnegöl Belediyesini ziyaretinde Başkan Aktaş, Bakan Eroğlu’na sandık maketi hediye etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş