“Oyuna dur diyeceğiz”

Sandık baş müşavirleri toplantısının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, İnegöl ve ülkemiz için önem arz eden bir seçime girildiğini hatırlatarak, “Saadet Partisi olarak bir yılı aşkın zamandan beri sahadayız. Birilerinin yapmak istediği oyuna biz dur diyeceğiz” diye konuştu.

Yayınlama: 26.03.2014
797
A+
A-

Saadet Partisi seçimler öncesi Pazartesi akşamı Mehter Düğün Salonunda seçimlerde görev alacak sandık baş müşavirleri ile bir araya gelip sandık sorumluları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

 

ADAYIMIZI 6 AY ÖNCE BELİRLEDİK






Sandık baş müşavirleri toplantısının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi olarak bir yılı aşkın zamandan beri sahada olduklarını, ifade ederek, “Vatandaşlarımızla, seçmenlerimizle iç içeyiz, onlarla beraberiz. Bir yılı aşkın zaman önce söz mahallede programlarıyla İnegöl’ümüzün sorunlarını, problemlerini dinledik. İstişareler yaptık ve bunun neticesinde seçimlere 6 ay kala dedik ki, biz belediye başkan adayımızı belirlemeliyiz. Sahaya erken çıkmalıyız. Ve bunun neticesinde ise çok çalışarak, gayret göstererek, İnegöl’ü hak ettiği yere hep beraber ulaştırmalıyız dedik. 6 ay öncesinde 4 Ekim tarihinde Belediye Başkan Adayımızı belirledik. Bunun öncesinde ise, nasıl bir aday olmalı, bunun istişaresini yaptık. Belediye Başkan adayımız olarak Salih Berber’i belirledik” dedi.

 

İNEGÖL KAZANACAK

Tabi 6 ay öncesinden sahaya çıkınca diğer teşkilatların ve partililerin hayretle, şaşkınlıkla karşıladı. Siz 6 ay öncesinden nasıl oluyor da hangi maddi güçle, hangi manevi anlayışla sahadasınız dediler. Ama hocamızın bize öğrettiği önemli bir misyon var, önemli bir düşünce var. O da; ‘İnanç varsa, imkan da vardır.’ İşte inancımızla yapmış olduğumuz çalışmalarda ortaya koyduğumuz performansla şuan Saadet Partisi her yerde birinci parti. Bugün Sandık Baş Müşavirlerimizle toplantı gerçekleştiriyoruz. Bunun tabi teknik açıdan değeri olduğu gibi, diğer açıdan da çok önemli bir misyonu yüklenmiş bulunmaktayız. Biz nasıl ki Saadet Partisi olarak, 6 ay önce sahaya çıktığımız da örnek çalışmalar ortaya koymuşsak, örnek üslup ortaya koymuşsak, bütün partileri ziyaret etmiş, en güzel siyaseti, en güzel çalışmaları ortaya koymuşsak, 30 Mart günü seçmenlerimizin sandıkta oylarını en ideal şekilde gerçekleştirmelerini, seçimlerin en sağlıklı şekliyle geçmesi ve herhangi bir sıkıntıya, herhangi bir soruna, probleme mazur durumda kalmadan Saadet Partisi teşkilatı üzerine düşen vazifeyi hakkıyla yerine getirerek seçimlerin en hayırlı şekilde geçmesi için üzerine düşen vazifeyi hakkıyla yerine getirecektir. Saadet Partisi İnegöl’ün en güçlü teşkilatıdır. Saadet Partisi disiplinli teşkilattır. Saadet Partisi planlı, programlı çalışan bir teşkilattır. Dolayısıyla sabah namazında cami de buluşacak, daha sonra görev aldığı okuluna gidecek, sandığın başına gidecek ve birileri eksik olsa dahi o eksikliği giderecek kadro işte karşımda duruyor. Şimdiden sizleri tebrik ediyor, hayırlı uğurlu olsun diliyorum. Tabi o günü en güzel şekliyle seçimlerin geçmesini sağlayacağımız gibi sandıktan oyların açıldıktan sonra o oyların yerine ulaşması için de üzerimize düşen vazifeleri yerine getireceğiz. Birilerinin yapmak istediği oyuna biz dur diyeceğiz. O oyunlara biz müsaade etmeyeceğiz. Ve sandıklardan Saadet çıkacak, İnegöl kazanacak.

 

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş