“Bayraklarımızı kesiyorlar, AK Parti’yi kınıyorum”

Genel Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, bu kapsamda Atatürk Bulvarı esnafını ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Özdemir, “Ak Parti’de ciddi tahammülsüzlük başladı. Bayraklarımızı kesiyorlar toplattırıyorlar. Bu konuda kendilerini kınıyorum” dedi.

Yayınlama: 02.06.2015
789
A+
A-

Saadet Partisi Bursa milletvekili adayı İsmail Özdemir, esnaf ziyaretinin ardından Kültür sarayı önünde basın açıklaması yaptı.

 

ESNAFIMIZ MAĞDUR EDİLMEMESİ LAZIM






Esnafın mağdur edilmemesi gerektiğini belirten İsmail Özdemir, “Esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz, bugün Kültür Sarayı çevresindeyiz. Biliyorsunuz Kültür Sarayının yıkımı için karar alındı. Burada yaklaşık 40 esnafımız var. Bu esnafımız buradan dükkân alırken hava parası aldılar. Şimdi bu esnafımıza yeni yer gösterilmesi lazım yeni bir çarşı yapılması lazım. Öncelikle bunu ifade etmek istiyorum esnafımız mağdur edilmemesi lazım” diye konuştu.

 

AK PARTİ’Yİ KINIYORUM

İsmail Özdemir, AK Parti’nin bayraklarını kestikleri nedeni ile kınadığını belirterek şunları söyledi: “Ak Parti’de ciddi tahammülsüzlük başladı. Bayraklarımızı kesiyorlar toplattırıyorlar. Bu konuda kendilerini kınıyorum. Bu demokrasi mücadelesi ise devletin bütün imkânlarını anti demokratik bir şekilde kullanıyorlar. Bu yüzden kendileri demokrasi adına suç işliyorlar buna rağmen yine suç işliyorlar. İnegöl’de bayraklarımızı topluyorlar.  Yaptığımız gezilerde köylerimizde baktığımızda kenarlarda bayraklarımızı kesilmiş olarak görüyoruz. Korkunun ecele faydası yok sizler milletimizin gönlünde hizmetlerinizle taht kurabilirsiniz. Böyle zorbalıklarla milletin gönlünde taht kurmak bir tarafa milletin tepkisini topluyorsunuz. Akşam yatarken bayrak yerinde sabah kalkıyorsunuz bayrak yerinde değil. Milletimiz seçmenimiz bizi uyarıyor bu konuda”

 

İNEGÖL’Ü BÜYÜKŞEHİRİN KÖYÜ HALİNE GETİRDİNİZ

Milletin her şeyin farkında olduğunu belirten Özdemir; “Sizler zannediyorsunuz ki millet hiç bir şey görmüyor. Bir gecede İnegöl’ü Büyükşehirin köyü haline getirdiniz, millet bunu görmüyor zannediyorsunuz. Millet farkında değil zannettiniz ama farkında olduğunu bu seçimde göreceksiniz. Bu yollara başvurmayın tahammülsüzlük etmeyin o bayraklar bizim partililerimizin harçlıklarından ailelerin rızıklarından kestikleri paralardır. Çok büyük vebale giriyorsunuz sizleri uyarıyorum eylemlerinizden dolayı da kınıyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş