AVCILARDAN KAÇTI HAYVANSEVERİ BULDU

Avcıların kurşunu ile yaralanan Yelve Kuşu, Alanyurt Yeni Mahalle Millet Caddesi üzerinde bir iş yerinin camına çarparak yere düştü. Hayvan sever işyeri çalışanı, kanlar içerisindeki yaralı kuşu içeri aldı ve daha sonra İnegöl Belediyesi Hayvan Barınağı Yetkililerine teslim etti.

Yayınlama: 20.12.2016
1.072
A+
A-

Alanyurt Yeni Mahalle Millet Caddesi üzerindeki bir iş yerinin camına sabah saatlerinde Yelve cinsi kuş çarparak yere düştü. İşyerinde çalışan hayvan sever Serdar Tansel Kandemir, kanlar içerisindeki kuşu hemen içeri aldı.

 

Eline aldığı büyük naylon poşetin içine kanlar içerisindeki kuşu koyan Serdar Tansel Kandemir, daha sonra İnegöl Belediyesi Hayvan Barınağı yetkilileri ile iletişime geçerek yaralı kuşu yetkililere teslim etti.






 

CAMA ÇARPIP DÜŞTÜ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan hayvan sever Serdar Tansel Kandemir, “Sabah saatlerinde cama doğru bakarken birden küçük bir kuş cama vurarak düştü. Hemen dışarıya çıktım. Kuşun gözünde kanlar akıyordu. Kuşu içeri aldım ve bir poşetin içerisine koydum. Kuş iyice ısındıktan sonra da İnegöl Belediyesi Hayvan Barınağı Yetkililerine haber verdim. Sağolsun onlarda bir kaç dakika içerisinde buraya gelerek hemen müdahalede bulundular” dedi.

 

AVCILAR VURMUŞ

Yelve kuşunun cama vurduğu için yaralandığını zannettiğini ama yetkililerden öğrendiği bilgilere göre ise kuşun avcıların elinden kurtularak buraya geldiğini belirten Kandemir, “İlk önce cama vurup yaralandığını sanmıştım. Ama daha sonra İnegöl Belediyesi Hayvan Barınağı Yetkilileri Yelve kuşu dedikleri bu yaralı kuşun bir cama çarpma ile bu kadar zarar görmeyeceğini ifade ettiler. Avcıların kurşunu ile yaralanmış. Daha sonra da kaçarken buraya kadar gelmiş” şeklinde konuştu.

 

HAYVANLAR ALLAH’IN SESSİZ KULLARI

Kandemir, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Hayvanlar Allah’ın sessiz kullarıdır. Avcılık kötü bir şey değil ama zevk olsun diye onları öldürmenin de bir anlamı yok. Onlar belki bu dünyada konuşamıyor olabilirler. Ama Ahirette onlar da konuşmaya başlayacak. Bu nedenle hayvanlara yaklaşımımızı düzeltmeliyiz”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş