BEŞİKTAŞLILARDAN EMNİYET’E ZİYARET

İnegöl Beşiktaşlılar Derneği yönetimi, İstanbul’da yaşanan hain saldırı sonrası İnegöl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Yayınlama: 16.12.2016
2.786
A+
A-

İstanbul’da yaşanan hain saldırı sonrası çok sayıda polisimizin Şehit olmasının ardından, ilçemizdeki bir çok STK Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek taziye ziyaretinde bulunmuştu. Emniyet Müdürlüğünü son olarak da Beşiktaşlılar Derneği ziyaret etti.

 

Ziyarette açıklamalarda bulunan Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Abdurrahman Maksutlar, “Bildiğiniz üzere geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul’da yaşanan hain saldırı ile bir çok polisimiz ve vatandaşımız şehit oldu. Biz polisimizin yanında olduğumuzu ve hangi şartta olursa olsun yanlarında olacağımızı göstermek için Emniyet Müdürümüz Şükrü Kaplan’ı ziyaret etmek istedik” dedi.






 

“Ülkemiz zorlu bir sınavdan geçiyor. İnşallah bu sınavın sonunda çok güzel günler göreceğimize canı gönülden inanıyoruz. İnegöl Beşiktaşlılar Derneği olarak polisimizin her zaman yanındayız” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Maksutlar, “Taziyelerimizi sunmak için Müdürümüzü ziyarete geldik. Allah bir daha bizlere böyle acı günler yaşamasın. Olayın olduğu günden sonra ilçemizde bulunan bir çok STK’da müdürümüzü ziyarete gelmişti. İnegöl ile de ayrıca gurur duyuyoruz. İnegöl halkı olarak birlik ve beraberliğin de ayrıca ne demek olduğunu herkese göstermiş oluyoruz” şeklinde konuştu.

 

Maksutlar konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: “Çok şehit verdik. Rabbim inşallah yakınlarına sabır versin. Ayrıca olayda yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz”

 

Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ise, yapılan ziyaretlerden dolayı daha da motive olduklarını belirtti. Kaplan, ziyaretlerinden dolayı Beşiktaşlılar Derneği yönetimine de teşekkür etti.

 

Konuşmaların ardından Beşiktaşlılar Derneği yönetimi tarafından İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’a çiçek takdim edildi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş