“Büyükşehir tiyatrosu”

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, Beylik Hanı ve eski hastane binasında yapılan çalışmaları “Büyükşehir Tiyatrosu” olarak adlandırarak bu tiyatronun başrollerinde AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin rol aldığını belirtti.

Yayınlama: 29.05.2015
916
A+
A-

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayları İsmail Özdemir ve Özgür Öztürk, beraberlerindeki ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 7 Haziran Genel Seçim çalışmaları kapsamında dün Sarraflar Çarşısı’nı ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

 

ERBAKAN MODELİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ






Program esnasında bir konuşma yapan Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, “İnegöl’ümüzün kalbi Kuyumcular Çarşısı’nda ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Yine görüyoruz ki maalesef ekonomik olarak durgunluk çarşıya yansımış durumda. Bizler inşallah en önemli seçim taahhütlerimizin arasında İnegöl’ün il olmasını tutuyoruz. Rahmetli hocamızın verdiği bir söz olduğu için bunu meclise taşıyacağız. Büyükşehir yasasının iptalini de meclise taşıyacağız. Genel başkanımız Anayasa Profesörüdür, bu kanunun anayasaya aykırı olduğu şeklinde ifadesi var. Bunun yanında şuanda bu ekonomik durgunluğa sebep olan Kemal Derviş modeli yerine inşallah bütün esnafımızın yüzünü güldürmüş olan Erbakan modeline geçiş için buradaki esnafımıza müjde veriyoruz. İnşallah Saadet Partisi, Refah Partisi dönemindeki gibi, 2,5’tan 22,5’a çıktığı gibi büyük bir patlama yaparak esnafımızın yüzünü güldürecek. Esnafa kredi vererek değil esnafın işlerinin hareketlenmesine sebep olacak adım atarak yapacağız. O nasıl olacak? İşçiye, memura, köylüye, emekliye ve alt gelir gruplarına bol bol vererek onları harcamaya sevk edip kredi ve kredi kartı ile değil para verip para harcamaya sevk ederek esnafın işlerinin açılmasına vesile olacağız. Bunun sonucunda geçmişte olduğu gibi fabrikalar da harıl harıl çalışmaya başlayacak ve ekonomi canlanacak. Şuanda aynı müjdeyi esnafımıza veriyoruz. Kredi vererek değil esnafımızın işlerini canlandırarak onlara destek olacağız” dedi.

 

BÜYÜKŞEHİR TİYATROSU

Seçime sayılı günler kala Büyükşehir Belediyesi’nin Beylik Hanı’nda başlattığı çalışmayı değerlendiren Özdemir, “Büyükşehir tiyatrosu sahnede. Başrollerinde Hüseyin Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanımız var. İnegöl Belediye Başkanımızı çok fazla işin içerisine katmak istemiyorum çünkü onun hakikatten elinden bütün imkânlar alındı, bütün gelirler alındı, gasp edildi, eli kolu bağlandı. Zavallı Belediye Başkanımızın yapacak bir şeyi yok. Ama bu Büyükşehir Belediye tiyatrosunun başrolünde Hüseyin Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Halkımız seçim sonrasında bunun nasıl bir tiyatro olduğunu görecek ama şimdiden fark etmesini rica ediyorum. Beylik Hanı’nda asılan tabelada ihalenin kaç paraya yapıldığı, ne zaman başlayıp ne zaman biteceği yazmıyor. Bu bir tiyatro olduğunu göstermeye yeterli. Normal şartlarda orada ihalenin ne zaman yapıldığı, kaça yapıldığı, ne zaman başlayacağı ve ne zaman biteceği yazılması lazım. Bunları kısa sürede yazınız. Çünkü milletimiz şuan sizi gülerek izliyor. Aynı şekilde hastane için de Saadet Partisi 2 aydır bunları gündeme getiriyor, bu yüzden şuanda paniğe kapıldılar. Heyecanlanmalarına gerek yok, Saadet Partisi geliyor ve hepsini yoluna koyacak” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş