CHP’den iptal kararına tepki

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, dün makamında düzenlediği basın toplantısında yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “23 Nisan’ı iptal edenlere inat, CHP İnegöl İlçe Teşkilatı olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyoruz” dedi.

Yayınlama: 20.04.2016
506
A+
A-

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, dün makamında düzenlediği basın toplantısında yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

ALGI YÖNETİMİ






“Cumhuriyet Halk Partisi olarak 23 Nisan Resepsiyonun iptalini doğru bulmuyor ve gösterilen sebebin de algı yönetimi olduğunu düşünüyoruz” diyerek konuşmasına başlayan Büyükışıklar, “23 Nisan sadece çocuk bayramı değildir, Aynı zamanda TBMM açılış tarihidir. Milletvekilleri halkın oyuyla seçilip bu mevkie geldiklerini unutmuşlar mıdır? Görev aldıkları kurumun açılış yıldönümünü yasaklayan nasıl bir zihniyettir? Böyle bir günde TBMM Resepsiyonu iptal edilmesini halk iradesini yaralamak, halk egemenliğini ve parlamenter sistemi red etmek olarak görüyoruz. Kaldı ki kutlanan asıl gerçeklik ulusal egemenliktir. Bugünlerde gelen şehit haberleri nedeniyle 23 Nisan Resepsiyonu iptal edilmiştir. Peki, soruyoruz şehitlerimiz de ulusal egemenliği koruma yolunda canlarını vermemişler midir? Onları anmak için bundan daha uygun gün olur mu? 23 Nisan’ı iptal edenlere inat CHP İnegöl olarak ulusal egemenliğimizi bir yemek organizasyonu ile kutluyoruz. TBMM’nin açılışını yani hâkimiyetin kayıtsız şartsız milletin olduğunu gösteren 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bayram gibi kutlamak isteyen değerli halkımızı 23 Nisan’da saat 08.30’da Atatürk Anıtına çelenk koymaya ve akşam saat 19.30’da Osmanlı Sarayı’na bekliyoruz. Satılan biletlerin geliriyle partimize araç alarak Cumhuriyetimizi korumak, halkın sesi olmak adına yaptığımız faaliyetlerimizi yoğunlaştırmak amacındayız” ifadelerini kullandı.

 

HABER: İsmet CİNKARATAŞ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş