ÇATIDAN VİNÇ KASASINA DÜŞEN SURİYELİ İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Turgutalp Mahallesi’nde bulunan 3 katlı inşaatta çalışan Suriyeli işçi, 3. kattan vinç kasasına düşerek hayatını kaybetti.

Yayınlama: 14.12.2016
916
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay; Turgutalp Mahallesi Fabrika Sokak’ta bulunan 3 katlı bir inşaatta meydana geldi. İddiaya göre; bölgedeki inşaatta görev yapan 30 yaşındaki Suriye uyruklu işçi Ahmet Elfaris, çalışmak için inşaatın çatısına çıktı.Çatı yapımında kullanılacak kalasların çatıya vinç yardımı ile konulduğu sırada, kalaslar ile vinç arasındaki bağı sağlayan halatı sökmeye çalıştığı sırada dengesini kaybeden Suriye uyruklu işçi, yaklaşık 10 metre yükseklikten düşerken bir hamle ile halata tutundu. Halattan da elleri kayan işçi, 10 metre yükseklikten vincin kasa kısmına düşerek ağır şekilde yaralandı.

 

Meydana gelen olayda kanlar içinde kalan işçinin yardımına iş arkadaşları yetişti. Talihsiz işçi, haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı’nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardında İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümünekaldırılarak tedavi altına alındı.Beyin kanaması ve boyun kırığı olduğu bildirilen işçi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.






 

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş