“SP ve BBP bütün hesapları değiştirecek”

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, yazılı basın açıklamasında bulunarak, ” Saadet Partisi olarak Büyük Birlik Partisi ile kendi çatımız altında bir ittifak gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifakı, seçimlerdeki bütün hesapları değiştirecektir” ifadelerini kullandı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 08.04.2015
664
A+
A-

Ertan Sütçü, yazılı basın açıklamasında, ittifaktan dolayı İnegöl İlçe Teşkilatı olarak memnun kaldıklarını ifade etti.

 

İLKE VE PRENSİPLERDEN ÖDÜN VERMEDEN HAREKET EDİLMİŞTİR






Sütçü’nün yazılı basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı, “Türkiye’nin geleceğinin oylanacağı 7 Haziran seçimleri öncesi bütün herkesin merakla beklediği partimiz ile diğer partiler arasında yapılacak ittifak ile ilgili sonuca ulaşılmıştır. Her şeyden önce şunu belirtmek isteri ki,  bizler Saadet Partisi olarak başından beri, ilkeli ve temel prensiplerinden taviz vermeden hareket eden bir parti olmuşuzdur. Dolayısıyla genel merkezimizin seçim ittifakı ile ilgili diğer parti ve kişilerle yaptığımız görüşmelerde bu ilke ve prensiplerden ödün vermeden hareket edilmiştir”

 

BÜYÜK TÜRKİYE’Yİ KURACAK KADROLAR SAADET’LE MECLİS’E GİRMEYE HAZIRDIR

“Geldiğimiz süreçte dün itibariyle siyasi partiler Milletvekili aday listelerini YSK’ya teslim ettiler. Saadet Partisi olarak Büyük Birlik Partisi ile kendi çatımız altında bir ittifak gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Yapılan bu ittifakın ülkemiz, islam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Bu ittifak ile Türkiye’yi heyecanlandıracak, seçmeni umutlandıracak bir adım atılmıştır. Özlemle beklenen ittifak çalışmaları neticesinde Yeniden Büyük Türkiye’yi kuracak kadrolar Saadet’le Meclis’e girmeye hazırdır.  Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifakı, seçimlerdeki bütün hesapları değiştirecektir. Zaten ittifak kararından sonra özellikle havuz medyasında yapılan karalama kampanyaları bunun en büyük ispatıdır”

 

MİLLİ İTTİFAK OLMUŞTUR

“İki kutuplu Meclis’e nefes aldırmak için, Meclis’te milletin hakkıyla temsil edilebilmesi için, Algıların değil hakikatlerin konuşulması için, Çözümsüzlüğe çözüm için, Çalışanın alınteri, emeklinin emeği için.. Biriken sorunlara çare için, “Model ülke” değil, “lider ülke” olmak için ve en önemlisi artık bırakın gözyaşını yanaklarından kan süzülen ümmet için, Yeni Bir Dünya için Türkiye 7 Haziran seçimleri ile yeni bir parlamento ve yeni bir döneme hazırlanırken, yeni döneme damga vuracak bu ittifak ile halkımız arzu ettiği alternatife kavuşmuştur. Bu ittifak halkımız ile birlikte milli güç birliği yaparak Saadet partisini güçlü bir şekilde meclise taşıyacaktır. Milletin beklediği “Büyük Buluşma”nın adresi artık belli olmuştur. Anadolu’nun tamamını kucaklayacak inançlı ve milli kadroların beklenen adresi, Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin oluşturduğu ve Saadet Partisi’nin çatısı altında kurulan Milli İttifak olmuştur”

 

BÜYÜK MEMNUNİYET DUYMUŞ BULUNMAKTAYIZ

“Bizler de İnegöl İlçe Teşkilatı yapılan bu ittifaktan büyük memnuniyet duymuş bulunmaktayız. Özellikle tabanımızda bu ittifakın çok büyük bir sinerji yarattığını bu iki günde gözlemlemiş olduk. İnşallah bundan sonraki seçim çalışmalarında İnegöl’ümüzdeki Büyük Birlik Partisi İlçe teşkilatıyla birlikte ortak bir çalışma programı yürüteceğiz. Partimizin Milletvekili aday listeleri ittifak sebebi ile stratejik olarak seçim kuruluna eksik teslim edilmiş olup, 10 Nisan tarihinde inşallah kesin listelerimiz Genel merkezimiz tarafından YSK’ya teslim edilecektir. Son olarak Saadet Partimiz çatısı altında seçimlere giren Büyük Birlik Partisi teşkilat mensuplarına ve gönüldaşlarına teşekkür ediyoruz. Milli İttifak İnegöl’ümüz ve Türkiye’miz için hayırlı olsun inşallah”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş