CUNTACILARA GEÇİT YOK!

İnegöl Çarşı Esnafı, 15 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilen darbe girişimlerine karşı tek yürek oldu. Çarşı Esnafı Sarraflar Çarşısı meydanında toplanarak, cuntacı hainleri kınadı.

Yayınlama: 19.07.2016
922
A+
A-

Çarşı Esnafları adına açıklamalarda bulunan Reşat Uzgel, “Milletimizce malumdur ki 15 Temmuz Cuma günü Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ve milli iradeye karşı haince darbe yapılmak istenmiştir. Devleti yıkmaya ve milletimizi sındırmaya çalışan vatan hainlerine geçit verilmemiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk milletine çağrısı üzerine, meydanlarda her birisi memleket sevdalısı arkadaşlarımız korkusuzca silahların önünde gövdesini siper ederek, bu hayasızca akına dur demiştir”

 

“Devletimizin tarihten bu yana yılmaz savunucusu olan milletimiz, kendi ordusunun içindeki satılmış hainlere hak ettikleri dersi vermişlerdir. Ordumuz içinde yer alan vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden her birisi günümüzün Kürşat’ı olan TSK personelimiz ve Emniyet Güçlerimiz büyük bir kararlılıkla darbeyi püskürtmüşlerdir. iktisadı ve sosyolojik olarak ülkemizi dar boğaza sokmak isteyenlere hiçbir şekilde ödün vermeyeceğimizi tüm dünyaya göstermiş olduğumuz kararlılıkla bir kez daha kanıtlamış olduk. Bizler çarşı esnafı olarak hiçbir çıkar gütmeden sayın Cumhurbaşkanımızın emri doğrultusunda sokakları her gün doldurmaya tüm halkımızla beraber devam edeceğiz. Bundan sonra hiç kimse Türk milletinin sabrını sınamamalıdır. Türk Silahlı Kuvvetlerine, Emniyet Genel Müdürlüğüne, Devlet Erkanı ve yüce Türk milletine güvenimiz tamdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve devletimizin yanında her zaman durmaya devam edeceğiz. Bu darbe girişiminde gözünü kırpmadan devletin bekası için silahların önüne göğsünü siper eden Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar, ailelerine sabırlar diliyoruz” ifadelerini kullandı.






 

HABER: Uğur KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş