KAMYONET PARK HALİNDEKİ TIR’A ÇARPTI

Çeltikçi Mahallesi Cerrah Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, kamyonet park halindeki TIR’a çarptı. Meydana gelen kaza sonrası 1’i ağır iki kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Yayınlama: 21.12.2016
780
A+
A-

Edinilen bilgilere göre kaza Çeltikçi Mahallesi Cerrah Caddesi üzerinde meydana geldi. İlkay Meriç (40) yönetimindeki 45 ZB 8903 plakalı kamyonet, Çeltikçi Mahallesi Cerrah Caddesi üzerinde park halinde olan 16 UA 855 plakalı tıra arkadan çarptı.

 

KAMYONET İÇERİSİNDE SIKIŞTILAR






Çarpmanın etkisi ile kamyonet sürücüsü İlkay Meriç ve annesi Kemran Meriç (63), araç içerisinde sıkıştı.

 

Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Servis Ekipleri’ne bildirdi. Daha sonra Olay yerine gelen 112 Acil Servis  ve Jandarma Ekipleri, yaralıların sıkıştığı yerden çıkarılması için İtfaiye Ekipleri’ne konu ile ilgili bilgi verdi.

 

YARALILAR SIKIŞTIĞI YERDEN ÇIKARILDI

İtfaiye Ekipleri’nin çalışmaları ile sıkıştığı yerden çıkarılan kamyonet sürücüsü İlkay Meriç ve annesi Kemran Meriç (63), 112 Acil Servis Ekipleri’nin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne kaldırıldı.

 

1’İ AĞIR 2 YARALI

Hastanede tedavi altına alınan sürücü İlkay Meriç’in durumunun iyi olduğu ama annesi Kerman Meriç’in ise ağır yaralı olduğu bilgisine ulaşıldı.

 

Kaza ile ilgili tahkikat devam ediyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş