Demokrat Parti’den Aktaş’a tebrik

Demokrat Parti (DP) İlçe Başkanı Murat Balakuş ve yönetim kurulu Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Murat Balakuş muhalefet olarak Aktaş’ın kaldırım işgalleri konusunda kararlı olmasından dolayı tebrik ettiğini ifade etti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 11.12.2014
798
A+
A-

Murat Balakuş muhalefet olarak Aktaş’ın kaldırım işgalleri konusunda gösterdiği kararlılıktan ötürü tebrik ederek, alınan kararın arkasında olduklarını söyledi.

 

İYİ İŞLERİ TAKDİR EDEN BİR ANLAYIŞ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ






Ziyarette konuşan DP İlçe Başkanı Murat Balakuş, “Yeni yönetim olarak ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ı muhalefet bir parti olarak kaldırım işgallerinin bitirilmesi konusunda yaptığı kararlı çalışmadan dolayı kutluyorum. Biz her zaman eleştiri yapan bir yönetim olmaktansa iyi işleri takdir eden bir anlayış içerisinde olacağız” dedi.

 

KARARLILIĞIMIZ İLE SORUNU ÇÖZECEĞİZ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Murat Balakuş ve yeni yönetime başarılar dileyerek, “Kaldırım işgallerinin sona ermesi konusunda gerekli kararlılığı göstereceğiz. İnsanlar ihtiyaçları doğrultusunda zaten mağazalara girerek alışverişlerini yapıyorlar. Bu konudan özellikle kadınlar çok şikayetçi. Bu konudaki kararlılığımız ile sorunu çözeceğiz” dedi. Balakuş ziyaretin sonunda Aktaş’a çiçek takdim etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş