BAĞIŞLAR HİZMET OLARAK DÖNÜYOR

İnegöl Güvenlik Hizmetleri Derneği Başkanı Adem Emre, İnegöl halkının derneğe yaptığı bağışların Emniyet teşkilatının ekipmanlarının yenilenmesinde kullanıldığını belirterek, yapılan bağışların vatandaşlara kaliteli hizmet olarak geri döndüğünü ifade etti.

Yayınlama: 05.12.2016
734
A+
A-

İnegöl Güvenlik Hizmetleri Derneği Başkanı Adem Emre, derneğin faaliyetleri ve yapısı ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

 

BAĞIŞÇILARA TEŞEKKÜR






Konu ile ilgili açıklama yapan İnegöl Güvenlik Hizmetleri Derneği Başkanı Adem Emre, “Toplumumuzun bir çoğu İnegöl Güvenlik Hizmetleri Derneği’nden haberdar değil. Bu derneğin kuruluş amacı belli. Dernek olarak vatandaşla devlet arasında köprü vazifesi görüyoruz. Vatandaşlarımızın yapmış oldukları yardımlar mutlaka kuruşu kuruşuna tekrar millete hizmet olarak geri dönmektedir. 2016 yılı içerisinde 3 tane araç Emniyete bağışlandı. Bir tanesi İTSO, OSB, Yenice Islah OSB ve MODEF Yönetim Kurullarının yardımlarıyla yapılmıştı. Son derece elzem bir konu olan olay yeri inceleme aracıydı. Nihayete erdi. Yine yıl içerisinde 2 tane de biz araç satın almıştık. 4 tane mopet almıştık. Bu kamuoyunun bildiği şeyler. Bunun dışında emniyetimizin hizmet birimlerinde çalışılan makine, ekipman, teçhizatlar bir nevi halkın katkılarıyla olan şeyler. Burada amaç belli; toplumun huzur ve güvenini sağlamak. İnegöl her ne kadar resmi nüfusu 300 binlerden bahsedilse de il olması gerekirken ilçe standartlarıyla emniyet hizmeti alıyoruz. Arzu edilmeyen şeyler yaşanıyor olabilir. Bu hizmet birimlerinin eleman eksikliğinden kaynaklanıyor. Eleman noktasında bir şey yapamıyoruz. Halk olarak araç, ekipman anlamında daha uygun şartlarda çalışma imkânı sunabiliyoruz. Özellikle bağışlar için çok teşekkür ederiz. Bu bağış tekrar vatandaşa dönüyor, tamamen eksiksiz olarak harcama yapılıyor. Ben bu derneğin başkanıyım, sorumlusuyum, tüzüğümüze uygun olmadıkça bir tek kuruş bile harcanmamaktadır. Faturalar karşılığında harcama yapılır, keyfi harcama söz konusu olamaz. Bu konuda farklı bir durum olsa ben bu noktada olmam. Halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok güzel şeyler oluyor. Müteşekkiriz. Yıllık genel anlamda baktığımız zaman 100 bin liranın üzerinde genel giderden bahsediyoruz. Bunlar hep bağışçıların verdikleri paralarla oluyor. Teknik cihazlar, kameralar, bilgisayarlar, sıramatik cihazları… Çok detaylı şeyler var, çok az kısmı görünüyor. İnegöl halkının bağışları yine İnegöl halkının kaliteli hizmet alması için kullanılıyor. Hiç kimsenin bundan şüphesi olmasın” dedi.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş