“Daima millet, daima hizmet”

AK Parti Bayan Meclis Üyesi Adayları ev ziyaretleriyle, mahalle ve beldelerdeki çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Asuman Akçay Sakallı, çalışmaların devam edeceğini ifade ederek, “Alanyurt’taki ev ziyaretlerinde ‘daima millet daima hizmet’ hizmet aşkı ile bir daha Türkiye, bir daha Bursa, bir daha İnegöl diyor ve sizlerin desteğini her daim hissederek yola devam diyoruz” dedi.

Yayınlama: 27.03.2014
1.344
A+
A-

AK Parti Bayan Belediye Meclis Üyesi Adayları çalışmalarına devam ediyor. Çeşitli mahalle ve beldelerde çalışmaların sürdüğünü ifade eden Asuman Akçay Sakallı, “Sandığın rengi şimdiden belli” dedi.

 

ONDAN ALDIĞIMIZ AZMİ BİZDE İLÇEMİZ BAYANLARI İLE PAYLAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ






Gittiği mahalle ve beldelerde Başbakandan aldıkları enerjiyi, ilçe bayanlarıyla paylaştıklarını ifade eden Asuman Akçay Sakallı, “Her zaman her daim vatan aşkı ile hizmet eden, milletinin efendisi değil hizmetkârı olduğunu her platformda ifade edip, ülkemizi 2023 yoluna emin adımlarla taşımaya and içen vatan sevdalısı bir Başbakana. Ve bir partiye sahip olmanın şansı ve gururu ile yolumuza devam ederek ondan aldığımız heyecanı, ondan aldığımız azmi bizde ilçemiz bayanları ile paylaşmaya çalışıyoruz” dedi.

 

GERÇEKLERİ ANLATIYORUZ VE ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Gerçekleri anlattıklarını ve anlatmaya devam edeceklerini ifade eden Asuman Akçay Sakallı, konuşmalarını şöyle sürdürdü: Ülkemiz nüfusunun yüzde 51 ini bayanlar oluşturuyor, bu da bayanların gücünü göstermekte. Biz Ak partiye gönül vermiş bayanlar olarak son güne kadar gerçekleri anlatıyoruz ve anlatmaya devam edeceğiz. Projeleri hedefleri belli olmayanlar hizmet aşkı ile yanıp tutuşmayanlar ancak iftira siyasetini benimseyip karalama yolunu giderler. Allaha Şükürler olsun ki biz doğru yoldan hiçbir zaman şaşmadık hep yaptıklarımızı anlattık yapacaklarımızla insanlarımızı umutlandırdık, hayal edilemeyen projeleri gerçekleştirdik gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

 

MUHALEFETE VERİLEBİLECEK EN GÜZEL CEVAPTIR

Başbakanın mitinglerinin milyonlarca vatandaşın katılımıyla yapıldığını ve bununda muhalefete verilebilecek en güzel cevap olduğunu dile getiren Sakallı, “Şunu hiçbir zaman unutmayalım ki bu iktidarı yok etmeye çalışanlar şunu bilsinler ki, halk Başbakanına, sandığına, Ülkesine, İline, ilçesine nasıl sahip çıkılır bunu çok güzel gösteriyor bugün meydanların hınca hınç dolu olması bazı yerlere bazı gruplara ve muhalefete verilebilecek en güzel cevaptır aynı zamanda” dedi.

 

İNSANIMIZ BOŞ SÖZLERE DEĞİL İCRAATLARA YAPILANLARA BAKIYOR

Seçim beyannamelerinin bir bir evlere ulaştırıldığını ifade eden sakallı, “Belediyecilikte de bir marka haline gelen Ak Belediyeler tüm hizmetleri sosyal ve teknik projelileri ile göz dolduruyor. 70 bin haneye İnegöl Belediyesi olarak Beyannamelerimiz bir bir ulaştı ulaşıyor. Yaptığımız ve yapacağımız tüm hizmetler tek tek siz İnegöllü hemşerilerimize beyan edildi. Artık zaman değişti, insanımız boş sözlere değil icraatlara yapılanlara bakıyor ve kararını ona göre veriyor. Hiç bir projesi vaadi olmayanlarda yapılanları hor görmeye eleştirmeye kalkıyorlar hadlerini bilmeyerek. Amma velâkin 30 Mart’ı bekleyip göreceğiz son sözü millet söyleyecek. Her ne kadar sandığın rengi şimdiden belli olsa da. Daima millet daima hizmet, hizmet aşkı ile bir daha Türkiye, bir daha Bursa, bir daha İnegöl diyor ve sizlerin desteğini her daim hissederek yola devam diyoruz. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş