AK Parti’ye hayırlı olsun ziyaretleri

Yaklaşık 1 ay önce gerçekleştirilen kongre ile göreve seçilen AK Parti İlçe Teşkilatı’na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Ziyaretler kapsamında AK Parti’yi önceki gün İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği, İnegöl Ziraat Odası ve İnegöl Muhtarlar Derneği yönetimi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Yayınlama: 16.01.2015
972
A+
A-

AK Parti İnegöl İlçe yönetimine önceki gün ilk ziyareti, Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Murat Ekici ve Yönetim Kurulu Üyeleri gerçekleştirdi.

 

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN






Önceki gün gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Murat Ekici, “Yakın zamanda yapılan kongrenin ardından göreve seçilen Yönetim Kuruluna başarılar diliyoruz. İyi niyetinizle yapacağınız tüm çalışmaları Allah muvaffak etsin. Bizler sivil toplum kuruluşları olarak, sizlerde siyasi partiler olarak İnegöl adına, ülkemiz adına güzellikler ortaya koymaya çalışıyoruz. Bütün düşüncemiz ve gayemiz o. Yeni göreviniz de başarılar diler, Allah yar ve yardımcınız olsun diyorum” dedi.

 

İNEGÖL TOPLUMSAL HAYATINDA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ ÖNEMLİ YERİ VAR

Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin ziyaretinden dolayı teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Âdem Demirel, “İnegöl toplumsal hayatında sivil toplum kuruluşlarının önemi hepimizce malum. Özellikle Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği de öne çıkan sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi. Bugüne kadar sosyal ve kültürel anlamda yapmış oldunuz çalışmalardan dolayı tebrik ediyoruz. Bundan sonra İnegöl’ün toplumsal ve sosyal hayatına sağlayacağınız katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. Bu vesileyle daha önceki dönemlerde hem sizin derneğinizde başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği yapan bizimde 2 dönem beraber çalıştığımız çok değerli abimiz Sayın Osman Özütürk’ü de rahmetle anıyoruz. Rabbim mekânını Cennet eylesin. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonra ki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Murat Ekici ziyaretin anısına AK Parti İlçe Başkanı Âdem Demirel’e çiçek takdim etti.

 

ZİRAAT ODASI’NDAN AK PARTİ’YE ZİYARET

Bir diğer ziyaretin konukları ise Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri oldu. İnegöl Ziraat Odası Yönetimi, yeni göreve gelen AKP İlçe Teşkilatını ziyaret ederek başarılar diledi.

 

HERKESLE DİYALOG İÇERİSİNDEYİZ

Ziyarette bir konuşma yapan Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, “Oda olarak kongrenin ardından yeni seçilen AK Parti İlçe Yönetimini ziyarete geldik. Geçmiş dönemde ki arkadaşlarla oda olarak başarılı çalışmalara imza atmıştık. Önümüzde yeni bir dönem var. Biz Ziraat Odasında siyaset yapmıyoruz ama herkesle diyalog içerisinde, gerek iktidar gerekse muhalefetle uyum içerisinde çalışıyoruz. Önümüzdeki dönem de AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Allah’ın izniyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzde genel seçimler var. Bu süreçte kendilerine başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın. Bizim de 1 Şubat’ta genel kurulumuz var. Bizde Allah’ın izniyle bu seçimden çıkarız. Şuan için bir sıkıntımız yok. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

 

ZİRAAT ODASI İNEGÖL ÇİFTÇİSİNE BÜYÜK HİZMETLER SUNAN BİR KURUM

Ziraat Odası Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hayırlı olsun ziyaretinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti İlçe Başkanı Âdem Demirel, “Bu ziyaretlerinden ziyadesiyle memnun olduk. Bildiğiniz gibi Ziraat Odası İnegöl tarımına, İnegöl ziraatına ve İnegöl çiftçisine büyük hizmetler sunan bir kurum. Bir sivil toplum kuruluşu… Özellikle bu anlamda da Ziraat Odası Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine bugüne kadar İnegöl ekonomisine, tarımına sunmuş oldukları bu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra yapacakları çalışmalar için de şimdiden hayırlı olsun diyoruz. Ayrıca yakın zaman da bir kongre söz konusu. Bu kongrede de kendilerine başarılar diliyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ziyaretin anısına AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel’e çiçek takdim etti.

 

MUHTARLAR’DA ZİYARET ETTİ

AK Parti yönetimini son olarak İnegöl Muhtarlar Derneği yönetimi ziyaret etti. İlçe Başkanı Adem Demir tarafından karşılanan İnegöl Muhtarlar Derneği yönetimi, Demirel’e çiçek takdiminde bulundu. İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çuluk, Demirel ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

HERKESLE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ise muhtarların ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını kaydederek; “Kendilerine teşekkür ediyoruz. Muhtarların sorunlarını dile getirme adına yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonra sizlerle AK Parti Yönetim Kurulu ile sorunların çözümü konusunda el ele, omuz omuza birlikte çalışacağız. İnegöl’ün menfaatine olan her konuda herkesle çalışacağız” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş