Hava sıcak ama ev aş bekler…

Hava sıcaklığın artması ile birlikte, ilçemizde bulunan vatandaşlar serin yerleri tercih ediyor. Bir çok iş yerinde klima bulunurken, güneşin alnında çalışan vatandaşlar, güneşe aldırış etmeden çalışmalarına devam ediyor.

Yayınlama: 12.07.2016
1.047
A+
A-

Hava sıcaklığının artması ile birlikte, bir çok iş yeri klima sistemi ile donatılırken, dışarıda çalışan vatandaşlar, güneye aldırış etmeden çalışmalarına devam ediyor.

 

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR






İnegöl’de özellikle inşaatlarda çalışan vatandaşlar, güneşten etkilense de geçimlerini sağlamak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

GÜNDE YARIM SAAT MOLA

Öğlen saatlerinde de çalışan inşaat işçileri, bir günde en fazla 30 dakika mola verebiliyor. Bir çok işçi bu durumu kendilerini etkilemediğini belirtse de, inşaatta çalışan işçileri gören vatandaşlar iç çekmeden duramıyor.

 

SICAKLIKLARIN SEYRİ NASIL OLACAK?

Meteoroloji Müdürlüğünün tahminlerine göre, sıcaklıklar önümüzdeki günlerde 40 dereceyi bulacak. Bu haftanın sıcaklık tahminleri; bugün 36 derece, Perşembe 35 derece, Cuma 37 derece.

 

CUMARTESİ’YE DİKKAT

Meteoroloji tahminlerine göre bu haftaki en fazla sıcaklık ise Cumartesi günü yaşanacak. Cumartesi günü termometreler tahminlere göre 40 dereceyi gösterecek.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş