Demokrat Parti’den iftara davet

DP İlçe Başkanı Murat Balakuş, 12 Temmuz Pazar günü gerçekleştirecekleri ve DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın da iştirak edeceği iftar programına tüm ilçe halkını davet etti.

Yayınlama: 10.07.2015
808
A+
A-

DP İlçe Başkanı Murat Balakuş, Demokrat Parti İl Teşkilatı tarafından Özgen Çay Bahçesi’nde gerçekleştirecek iftar yemeği ile ilgili bilgi vererek vatandaşlara davette bulundu.

 

UYSAL DA YEMEKTE BULUNACAK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş, “12 Temmuz Pazar günü Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal’ın katılımları ile Bursa İl Teşkilatımızın verdiği iftar yemeğine katılacağız. Özgen Çay Bahçesi’nde bir araya geleceğiz. Gelmek isteyen İnegöllü üyelerimize haber vermek istiyoruz. Şuana kadar bize herhangi bir başvuru olmadığı için araç tahsisimiz olmamıştır. İl Teşkilatı, üyelerimize ve delegelerimize mesaj yolu ile 1 hafta önceden iftarımızın olacağını ve Genel Başkanımızın katılacağını hem mesaj ile hem de sosyal ağ yolları ile duyurmuştur. Biz de yerel basınımız vasıtası ile tekrardan duyurmak istiyoruz. Gelmek isteyen tüm İnegöllü hemşerilerimizi Genel Başkanımızın katılacağı iftar yemeğimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş