“Davet edildiği yere niye gelmedi?”

MHP Belediye Başkan Adayı Fikret Fidan’ın ‘Çarşamba akşamı Süper Kanal’da canlı yayındayım buyursun gelsin’ sözlerine İnegöl Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş’ın cevabı gecikmedi. Başkan Aktaş, “Ben onun keyfine göre iş yapamam. Sosyal medyada katılamama gerekçesiyle alakalı bütün mazeretleri sildiler. 3 gün önceden söylemiştik dediler, sonra hepsini sildiler. Herkesin davet edildiği yere niye gelmedi?” dedi.

Yayınlama: 25.03.2014
1.006
A+
A-

TV programına katılmayan Fikret Fidan’ın sözlerine, Başkan Aktaş’tan cevap gecikmedi. Başkan Aktaş, yaptığı açıklamayla Fidan’ın mazeretinin sosyal medyada yer aldığını ve alınan tepkiler sonrası, sosyal medyada paylaşılanların hemen silindiğini söyledi.

 

SİPARİŞLE İŞ YAPMIYORUZ BİZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Aktaş: “Başka bir emri var mı? Bu akşam Kanal 16’dayım, buyursun gelsin. Sıcağı sıcağına görüşelim. Hemen buyursun gelsin. Kendisini beklerim. Benim yaptığım program var. Sana 1 ay önce söylendi. Sen teyitleştin. 18.30‘da Angelecoma Otel’de toplantıdaydın. Sonra yarım saat kala biz katılmayacağız dedin. Sonra da sosyal medyada biz 3 gün önce katılmayacağımızı bildirmiştik diye yazıp; tepki üzerine bunları da sildin. Konu çok manidar. Siparişle iş yapmıyoruz biz. Arzu ederlerse iki televizyonun ortak yayını olabilir. Ya da bu akşam buyursun gelsin. Perşembe akşamı Süper Kanal’dayım buyursun gelsin. Ben her şeyi saat saat planlamışım. Ben onun keyfine göre iş yapamam. Herkesin davet edildiği yere niye gelmedi? Önce onu açıklasın. Sosyal medyada katılamama gerekçesiyle alakalı bütün mazeretleri sildiler. 3 gün önceden söylemiştik dediler, sonra hepsini sildiler” dedi.

 

SENİ DE EN SON 10 YIL ÖNCE GÖRDÜLER BU PİYASADA

Başkan Aktaş, Fidan’ın eleştirilerine cevap vererek şu ifadeleri kullandı: Şimdi yeni bir şey çıktı. Yönetim problemi varmış. Ona birileri üflüyor. Ona danışmanlık yapan bir gazete var. Onun aklıyla her yerde bir şeyler söylüyor. O akılla gitsin, 31 Mart sabahı görüşeceğiz kendisiyle. Proje konuş diyorum, Belediyede işe gelmeyenler, 11’de işe gelenler varmış. İsim açıkla. Seni de en son 10 yıl önce gördüler bu piyasada. Hangi sosyal faaliyete katıldın? İnegölspor maçına geldi Cumartesi günü. En son 10 yıl önce seçimden önce gelmişti. 10 yıldır hiç gelmemişsin maça.

 

SON DÜZLÜĞE GİRDİK

Seçimlerde son düzlüğe girildiğini ifade eden Başkan Aktaş, “Artık son düzlüğe girdik. Yerel seçimler İnegöl’de olduğu gibi tüm Türkiye’de de yapılacak. Mobilya Sanayimizi ziyaret devam ediyoruz. 17 Aralık operasyonu ile beraber başlayan karalama kampanyasına rağmen esnafımızı moralli gördük. Son 2-3 haftadır havaların ısınması ile beraber hareketlilik de var. Herkes harıl harıl çalışıyor. Mobilya Sanayinde dükkân sıkıntısı var. Boş yer yok şu anda. Seçimlerin bir an önce bitirerek normalleşme beklentileri de var. Selam veriyoruz. Görevde olduğumuz için istekleri, beklentileri olanlar oluyor. Onlarla ilgili notlarımızı alıyoruz. Başbakanımıza, partimize, bizlere ciddi teveccüh var. Gidemediğimiz esnaf kardeşlerimiz olacaktır. Haklarını helal etsinler” diyerek sözlerini tamamladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş