Demokrat Parti’den STK’lara sitem

Demokrat Parti İnegöl İlçe Başkanı Murat Balakuş, eski parti mensuplarına ve bazı sivil toplum kuruluşlarına yönelik sitemkâr açıklamalarda bulundu. Demokrat Parti’nin hakir görüldüğünü belirten Balakuş, “DP bitmiş demekle DP’ bitmez” dedi.

Yayınlama: 23.01.2015
766
A+
A-

Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş, DP ile bir yerlere gelmiş olanların bugün DP’yi hakir gördüklerini belirterek; “DP bitmiş demekle DP’ bitmez, DP’ye bir şey olmaz” dedi.

 

DP İLE BİR YERE GELENLER DP’Yİ HAKİR GÖRÜYORLAR






Sivil toplum kuruluşlarına sitem ederek konuşmasına başlayan DP İlçe Başkanı Murat Balakuş, “Ben şu konuya değinmek istiyorum. Gerçekleştirdiğimiz kongreye katılım gösteren siyasi partiler ve dernekler belli. Tek tek ziyaret ediyoruz. Fakat Demokrat Parti olarak bazı sivil toplum kuruluşlarına, bazı odalara, bazı derneklere sitemimiz var. Bırakın katılmayı, bir telefon açmayı çok gören, çiçek göndermeyi bile çok gören oda başkanları var. İnegöl’ümüzün en büyük odalarından birisinin başkanı, soran olursa partimize İlçe Başkanlığı yapmış Milletvekilliği adaylığı yapmış ağabeylerimiz var. Biz 19 arkadaş yola çıktık. Kimseden bir şey beklemiyoruz. Bu partide gönül vermiş, bu parti ile bir yere gelmiş değerli büyüklerimizden sadece destek bekliyoruz. DP bitmiş demekle DP bitmez, DP’ye bir şey olmaz. İhtilallar ile bitmemiş muhtıralarla bitmemiş, 2-3 tane kibirli parası çok olanın lafı ile bitmez. Bu ağabeylerimizin resimleri duvarlarımızda duruyor, biz kaldırmadık ama bu ağabeylerimiz DP bitmiş diyerek DP’yi hakir görüyor” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş