EM-AS SİGORTA’DAN PATENTLİ ARAÇ DEĞER KAYBI

EM-AS Sigorta sahiplerinden Sercan Demirhan, araçların değer kaybı ile ilgili bilgiler vererek, İnegöl’de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirtti.

Yayınlama: 23.12.2016
1.609
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sercan Demirhan, şu ifadeleri kullandı: “Çift taraflı trafik kazası sebebiyle aracınızın bir kısım parçaları yenileriyle değiştirilebilir. Bir kısım parçaları ise tamir görerek onarılır. Aracınızın gördüğü kapsamlı tamir, onarım, boya, parça değişimi Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi’nin TRAMER kayıtlarına işlenen hasar kaydı sebebiyle 2. El piyasa rayiç değerinde ciddi bir düşüşe sebep olur. İşte bu değer düşüklüğü Araç Değer Kaybı olarak ifade edilir. Bu konuda dikkat edilmesi gereken en önemli husus (araç değer kaybı talebinde bulunmanız için) o kazaya ait hasar gören bölgenin daha önce hiç onarım görmemiş ya da benzer nitelikte bir onarım görmemiş olmasının yanında aracın km’ sidir. Anlaşmalı olduğumuz İnegöl 4.noterde vekalet vermeniz halinde Tüm işlemleri sizin adınıza biz yürütmekteyiz. Araçta meydana gelen değer kaybı gerçek zarar kalemleri arasında bulunup kusurlu araç sürücüsü, araç sahibi ve sigortacısı bu zarardan müşterek ve müteselsilen sorumludur. Geçmişe yönelik son 2 yıl içerisinde geçirmiş olduğunuz tüm kazalar için araç değer kaybı talebinde bulunabilirsiniz”

 

ÜCRETSİZ HUKUKİ DANIŞMANLIK VE EKSPERTİZ HİZMETLERİ






“2008 yılından bu yana  EM-AS SİGORTA LTD.ŞTİ sadece trafik Sigortası Tanzim etmekle değil  kaza sonucu oluşan mağduriyetleri gidermek amacıyla çalışan büromuz artık daha profesyonelce ve patentli  hizmet vermektedir. Ankara barosuna kayıtlı konusunda uzman Avukatlarımız ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nezdinde tutulan levhaya kayıtlı sigorta eksperlerimizce trafik kazaları davalarına bakmaktayız. Destekten yoksun kalma tazminatı, Geçici ve sürekli iş görmezlik tazminatı, Manevi tazminat, Araç değer kaybı tazminatı ile ilgili ücretsiz ekspertiz hizmeti ve hukuki danışmanlığımızdan faydalanabilirsiniz.Araç değer kaybınız sigorta şirketleri tarafından ödendiğinde yatan paranın % 20 sini almaktayız”

 

REFERANSLAR

“Referanslarımız; İnegöl Organize Sanayi Kaportacı Ersin Acar :0.532 427 2609, İnegöl Organize Sanayi Kaportacı İsmail Bey: 0 536 721 4685, İnegöl Organize Sanayi Kaportacı: Basri Işık: 0 532 714 8504, İnegöl Organize Sanayi: Oktay Gökçe: 0 533 613 6935, Bika Mangal ve Kömür  İbrahim Ertaş : 0 533 5777 339, İnegöl Banoto: 0 507 641 5102, İnegöl Ümit Oto Kiralama: 0 538 578 0588” ifadelerini kullandı.

 

HABER: RECEP DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş