“Güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz”

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Yönetimi, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel’i ziyaret ederek yönetimine ve kendilerine hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Ziyarette açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Genel Merkez’den bir karar alındığını bu doğrultuda gençleşmeye gidildiğini ifade ederek, “Ben özellikle genç arkadaşlarımızın enerjisi, dinamizmi, daha önce görev alan arkadaşlarımızın tecrübesini de harmanlayarak inşallah İnegöl için AK Parti için en güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

Yayınlama: 06.02.2015
1.092
A+
A-

Gençleştirmenin yanı sıra üniversite mezunu olarak da Genel Merkez’den karar çıktığını belirten Adem Demirel, yönetimde 12 üniversite mezunu ve 2 de mastır yapan yönetici bulunduğunu ifade etti.

 

YAP İŞLET DEVRET DEĞİL DE, YAP İŞLET TAKİP ET






Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cemal Arık, “Bizlere bu akşam zaman ayırdığınız için şahsım ve İnegöl Fenerbahçeliler Derneği adına teşekkür ediyorum. Yeni seçilen bir yönetim olarak, ziyaretinize gelelim istedik. Basından takip ettiğimiz kadarı ile yoğun bir ziyaret trafiğiniz var. Dün akşam MHP’yi ziyaret ettik. Bu akşam da sizi ziyarete geldik. Fenerbahçeliler Derneği 2007 yılında kuruldu. Kurucu Başkan ve yöneticilerimiz var içimizde. İnegöl’de sanat, kültür ve spor gibi etkinliklerimiz oldu. Hepimizin bildiği gibi bir okul projesine girdik. Dönemin Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, okulun boya badanaya ihtiyacı var dedi. Gittik baktık 15-20 gün içinde işin içinden çıkarız dedik. Sonra Bayındırlıktan bir kağıt geldi. Okulun yıkımına karar verilmiş. Hikmet Şahin’de rahmetlinin yanına gittik. Bize başlayın dedi. Sonra kulağımıza eğildi ve bir şeyler söyledi. Bizde tamam onu da yaparız dedik. İnegöl’deki hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Taraflı tarafsız Beşiktaşlı, Galatasaraylı iş adamlarına gittik ve gönüllerinden ne koparsa bizlere destekler verdiler. Sonrasında güzel bir okul meydana geldi. Bakımını da biz yapıyoruz. Yap işlet devret değil de, yap işlet takip et mantığındayız. Ben tekrar yeni yönetime ve başkanımıza hayırlı olsun diyorum. Başarılarını temenni ediyorum. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

 

GENÇLEŞMEMİZ İSTENDİ

Ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirten Adem Demirel ise, “Dernek olarak yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz diyorum. Özellikle Fenerbahçeliler Derneğinin ziyaretinden dolayı memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Bildiğiniz gibi biz 14 Aralık 2014 tarihinde yapılan kongre ile arkadaşlarımız ile beraber İlçe Başkanlığı görevine geldik. Daha önce ben 2008 yılından 2013 yılına kadar ilçe başkanlığımızda tanıtım medya başkanlığı yapmıştım. Şimdi ise İlçe Başkanlığı görevini yürütmekteyiz. Bizim yönetim kurulumuz 30 kişiden oluşmakta. Yönetim kurulumuzda 4 bayan yöneticimiz var. Genel merkezimizde özellikle gençleştirme ile ilgili bize bir karar geldi. Bizden sunulan %30 35 yaş ve altı yönetici bulundurulması istendi. Bizde onu biraz daha yukarı çekip %40’a çıkardık. Şu anda yönetim kurulundaki 12 arkadaşımız 35 yaş ve altında. Eğitim kriteri geldi. yönetimimizden 12 arkadaşımız üniversite mezunu. 2 Tane de mastır yapmış arkadaşımız var yönetim kurulunda. İleriye dönük arkadaşlarımızın alışması ve gelişmesi adına, gençlik kollarımızdan 3 arkadaşımızı ilçe yönetimine aldık. Kadın kollarından 1 bayan arkadaşımız var. Bununla birlikte mahalle başkanlarımızdan 2 arkadaşımız yine yönetimimize girdi. Bize yapılan eleştiriler, özellikle yönetim kurulunun çok genç olduğu yönünde. Ama biz öyle düşünmüyoruz. Ben özellikle genç arkadaşlarımızın enerjisi, dinamizmi, daha önce görev alan arkadaşlarımızın tecrübesini de harmanlayarak inşallah İnegöl için AK Parti için en güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz. Ben tekrar ziyaretimize geldiğiniz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş