HEPSİNİ AÇIKLADI

Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, milli nöbeti sürdüren İnegöllüler İle buluştu. İnegöllülere seslenen Dilipak, darbe girişimi ve arkarsındaki tüm güçleri açıkladı

Yayınlama: 27.07.2016
1.907
A+
A-

Hain darbe girişimi başlangıcından beri her gece milli nöbetini sürdüren İnegöllüler, 12. gecede de meydanları boş bırakmadı. İnegöl Belediyesi’nin düzenlediği program ile ülkemizin tanınan simalarından biri olan Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, milli nöbeti sürdüren İnegöllülerle buluştu. Programda İnegöllülere seslenen Dilipak, yapılan darbe girişiminde FETÖ’nün sadece bir maşa olarak kullanıldığını, asıl güçlerin CIA, MOSSAD VE NATO’nun olduğunu söyleyerek, “Onların atom bombaları var, onların mason locaları var, onların çok şeyleri var… Ama sizin bir olan, ol deyince olduran, öl deyince öldüren bir Allah’ınız var, kim daha güçlü! Her gün 5 vakit namaza durduğunuzda, günde 40 defa, ‘Yalnız senden yardım diler ve yalnız sana sığınırız’ diyorsunuz. Kim daha güçlü” ifadelerini kullandı.

 

Önceki gün düzenlenen programa ilçe protokolünün hemen hemen hepsi yer alırken, Abdurrahman Dilipak’ın konuşmaları sık sık alkışlarla kesildi. Dilipak, darbe girişiminin ötesinde Müslümanların artık tek yürek olması gerektiğini, bu nedenle de Türk Hava Yolları’nın Müslüman ülkelerin hepsine seferler düzenleyerek Müslüman kardeşlerimize ulaşmak için bir vesile olduğunu belirtti.






 

BU DURUŞTAKİ MESAJI BÜTÜN DÜNYA ALMIŞTIR

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Yüreklerinize sağlık, Allah sizlerden razı olsun. 15 Temmuz akşamından beri meydanlardayız. Gündüz işlerimizi takip ediyoruz. Akşamları da burada Başkomutanımız meydanlarda olacaksınız dedi, Allah razı olsun İnegöllüler de bu işe sahip çıktı. Bu akşam da Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak’ı sizlerle buluşturmak istedik. Hocamız kırmadı ailesi ile beraber bizlerle beraber oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ben kalemine yüreğine sağlık diyorum. 12 Akşamdır bütün particilerimizin temsilcilerini görüyoruz. Can cana, kan kana birlik ve beraberlik içerisinde bu duruşumu hep beraber ortaya koyuyoruz. Bu duruştaki mesajı bütün dünya almıştır. Bundan emin olabilirsiniz” dedi.

 

İMTİHAN OLUYORSUNUZ

Müslümanların imtihanda olduğunu belirten Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, “Hiç kimse dünyada olup biteni görmezden, duymazdan gelme hakkına sahip değildir. Bu dünyada yaptığını ve yapmanız gerekirken yapmadığınız, söylediğini ve söylemeniz gerekirken söylemediğiniz her sözden hesaba çekileceksiniz. Bu dünyada tek bir gerçek var; imtihan oluyorsunuz. Allah sizi mallarınız, canlarınız ve sevdiklerinizle, kimi zaman arttırarak, kimi zaman eksilterek imtihan edecektir. Siz bir imtihandasınız. Bu dünyada yaptıklarınız veya yapmadıklarınızla ye kendi cennetinize sırtınızda tuğla taşıyacaksınız ya da kendi cehenneminize sırtınızla odun taşıyacaksınız” dedi.

 

ÇEYREK ASIRDIR HAZIRLANIYORLAR BUNA

Yapılan darbe girişiminin amacı aslında yeni bir din oluşumu ve Şii-Sünni kavgası yaratma çabası olduğunu ifade eden Dilipak, “Siz bugün buradasınız. Siz tarihin yaşayan şahitlerisiniz. Torunlarınıza anlatacak çok hikayeleriniz olacak. Çocuklarınız sizinle övünecekler. Onları bir dünya savaşının eşiğinden kurtarıyorsunuz belki de. Mesele sadece bir darbeyi önlemek değil, herkes paralel devletten söz ediyor. Asıl büyük tehlike paralel dindir. İslam’ın özüne dokunacaklardı. Sizin üzerinizden, sizi örnek göstererek dünyadaki İslami hareketleri kendi tek ellerine geçirmeye çalışıyorlardı. Bu adam sadece devleti istemiyordu, dini de istiyordu. Kendi Mehdi veya Mesih gibi gösteriyordu. Siz bir şii-sünni kavgasının eşiğinden döndünüz. Ülkemiz Suriyelileşecekti. Bir bölünmenin eşiğine gelmiştik. Çeyrek asırdır hazırlanıyorlar buna. Ve milyarlarca, yüz milyarlarca dolar paralar harcadılar. Ama Allah’ın yardımı ile vesile olarak sizin şu direnişinizle, kapitalizm’in, emperyalizm’in ilk kez planladığı bir darbede, başarısızlığa mahkum oluyor. Siz bugün Amerika’sıyla, İsrail’i ile, Nato’suyla, Avrupa’sıyla yedi düvelin planladığı emperyalizmin karanlık, kirli oyununu bozdunuz. Ne mutlu size…” dedi.

 

AMERİKA AJANINI YUNANİSTAN’DA BIRAKTILAR

“FETÖ çetesi bu darbe planı ile sadece bir maşaydı” ifadeleri ile konuşmalarına devam eden Dilipak, “Ucuz bir figüran, sıradan bir taşerondu. Büyük patronlar buradaydılar. CIA’nin şefleri, Mosad’ın şefleri, hepsi iş üzerindeydiler. O Yunanistan’a kaçan helikopterin içinde CIA’nın operasyonu yöneten şefi de vardı. Yunanistan’a teslim olmadan önce sınırı geçer geçmez indiler ve Amerika ajanını orada bıraktılar. Sandığınızdan daha büyük bir iş başardınız.  Bu tehlikeli bir oyundu. Türkiye’yi ele geçirselerdi, arkasından Müslümanların topluca yaşadıkları 110 ülkeye yönelip, senaryolar gündeme gelecekti. Büyük ortadoğu projesini yeniden ihya edeceklerdi. İlk etapta 22 ülkenin rejimini, sınırlarını ve iktidar yapılarını yeniden düzenleyeceklerdi. Siz sadece Türkiye’yi kurtarmadınız, iktidarınızı kurtarmadınız, bütün bu İslam ülkelerinin kurtuluşuna vesile oldunuz. Sizler alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberin ümmetisiniz. Yeryüzünden hesaba çekileceksiniz” diye konuştu.

 

MİLYONLARCA İNSAN ÖLDÜRDÜLER

Şimdiye kadarki yaşanan dünya savaşlarında milyonlarca insanın öldürüldüğünü söyleyen Dilipak, “Bütün Müslümanlığın hayrına olmayan bir çözüm önerisi, bizim önerimiz olmayacak. Biz yeryüzünde adalet istiyoruz, barış istiyoruz, özgürlük istiyoruz. Herkesin inandığı gibi yaşadığı, düşündüğünü özgürce ifade edebildiği, malı, canı, namusu, aklı, inancı, nesli güvende olan bir dünya istiyoruz. Benim dedim 1. Dünya Savaşı’nda askerdi, 22 milyon insan öldürdüler. Bu katiller sürüsü, 19 yıl önce Ruanda’da3 ayda 1 milyon insan öldürdüler. 2 Milyon insan sakat kaldı. 3 Milyon insan  ülkesini terk etti. Ruanda’nın nüfusu sadece 7.5 milyondu.  Benim babam 2. Dünya savaşı yıllarında askerdi, 28 milyon insan daha öldürdüler. Ben adı konulmadık bir dünya savaşı olan soğuk savaşta üniversite de öğrenciydim. Milyonlarca insan öldü; sağ-sol, Alevi- Sünni, Kürt-Türk diye… Aynı ülkenin çocuklarını bir birlerine kırdırdılar. Aynı silahla cem evlerini Müslüman camilerini, Ülkücü kahvelerini taradılar. Katiller sürüsü bunlar” ifadelerini kullandı.

 

BÖYLE BİR DÜNYA SÜRDÜRÜLEMEZ

Dünya gelirinin 62 kişiye ait olduğunu ve böyle bir dünyanın sürdürülemez olduğunu belirten Dilipak, “Dünyayı soyup soğana çevirdiler. 62 Kişi dünyada en zengin, dünya gelirinin yarısına sahipler. Dünya gelirinin %25’i Amerika’ya gidiyor. Avrupalılar dünya gelirinin %25’ine sahipler. Çin-Japonya-Kore’de %25’ine sahipler. Böyle bir dünya sürdürülemez. Asıl problem bu; dünya gelirini 62 kişiye vererek, diğer yarısını açlığa sürükleyerek barış olmaz. Dünya 5’ten büyüktür, Allah hepsinden büyüktür. Onların atom bombaları var, onların mason locaları var, onların çok şeyleri var… Ama sizin bir olan, ol deyince olduran, öl deyince öldüren bir Allah’ınız var. Kim daha güçlü? Her gün 5 vakit namaza durduğunuzda, günde 40 defa, “Yalnız senden yardım diler ve yalnız sana sığınırız” diyorsunuz” dedi.

 

TARİH YENİDEN BU TOPRAKLARDA UYANIYOR

Dilipak, “Kasımpaşalı Tayyip’e kaç defa suikast düzenlediler. Öldürmeyen Allah öldürmez. Ecelim gelmeden beni kim öldürebilir… Ecelim gelince beni kim yaşatabilir ki… İşte burada sizi ayakta tutan, o gecekondudan gelen 50 yaşındaki kadını tanka kafa tutturan iman, o imandır zulme boyun eğmeyeceğiz. Bu ruh emperyalizmin oyunlarını bozdu. Onlar Müslümanları kontrol altına alarak, yeniden dünyaya nizam vermek istiyorlar. Ben size 3 dünya savaşından bahsettim. Ellerinden gelse yeni bir dünya savaşı başlatacaklar. Bunu armegedona götürecekler, bu toprakları cehenneme çevirecekler. Kendilerine kafa tutanlara hayat hakkı tanımayacaklar. Yoksa hangi akıl ile meclisi bombaladılar. Savaşta bile düşmanın yapmadığı alçaklığı, dindar geçinen birine hangi akıl yaptırabilir… Siz ümmetin onurunu kurtardınız. Milletin onurunu kurtardınız. İnsanlığa güzel bir örnek, önder oldunuz. Tarih yeniden bu topraklarda uyanıyor” ifadelerini kullandı

 

1 IRKI YOK EDİP 1 IRKI İSE KÖLELEŞTİRDİLER

3OO Yıl öncede dünyada 4 ırkın yaşadığını ve bu ırklardan biri olan Kızılderililerin bu katiller sürüsü tarafından yok edildiğini ifade eden Dilipak, “Ben biraz daha geriye gideyim. Tarih kitapları sizlere gerçeği anlatmadı. 300 Yıl öncesine kadar dünyada 4 büyük ırk yaşıyor. Karaderililer, Kızılderililer, Sarıderililer ve Beyazderililer. Kızılderililer artık yok. Emperyalizm tümünü yok etti. Kızılderililerin yaşadığı karasal büyüklük, dünyanın karasal büyüklüğünün 3’te 1’i kadar büyüktür. Dünyada yaşayan 4 büyük ırktan birini yok ettiler. Artık o kadar çok altınları, elmasları, gümüşleri vardı ki… O kadar çok hayvansal, tarımsal ürünler vardı ki… Tek bir sorun vardı, onları Avrupa’ya nasıl taşıyacaklardı. Çünkü motor icat olmamıştı. Gemiler yüzer ve kol gücü ile gidiyor. Hemen gözlerini Afrika’ya çevirdiler. Dünya da Karaderililerin yaşadığı kıtayı köleleştirildi. Bir damla kan, bir damla petrol dediler ve insan kanını petrol gibi kullandılar. Kızılderililerin tümünü yok ettiler, Karaderililerin tümünü köleleştirdiler. Topraklarını, madenlerini asırlardır hepsini ellerine geçirdiler”

 

KAN DONDURAN GERÇEKLER

“Çin ve Hindistan’a saldırdılar, sarı ırkı teslim aldılar” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Dilipak, “Hindistan’a geldiklerinde, dünyanın en değerli kumaşları Hindistan’da dokunuyordu. Bütün dokuma atölyelerini kapattılar. İngilizler yeni atölyeler kurdular. İngiliz atölyelerinde çalışmayı kabul etmeyen dokuma ustalarının sağ ellerini kestiler. Artık İngiliz kumaşı bir numaraydı… Hindistan dediğiniz yer Dünya’da yaşayan 3 Müslüman’dan biri Hindistan’da yaşıyor. Hindistan eski bir Türki devlet. Bilen var mı? Hintçe bilen var mı? Mal alıp satıyor musunuz?… Orada 550 milyon kardeşiniz var sizin. Dünyada 4 insandan biri Hindistan’da yaşıyor. Hindistan’ın sahip olduğu toprak, 1.5 milyon Çin’in sahip olduğu toprağın yarısı kadar değil… Çin ve Hindistan dünya  nüfusunun yarısına sahip. Çin ve Hindistan’ın sahip olduğu toprak, 170 milyonluk Rusya’nın sahip olduğu toprağın yarısı kadar değil. Böyle bir dünya sürdürülemez. Ekonomileri, dünyayı paylaşmaları böyle…” dedi.

 

SADECE ÜLKEMİZ İÇİN DEĞİL, BÜTÜN İNSANLIK İÇİN ADALET İSTİYORUZ

Sık sık alkışlarla konuşması kesilen Gazeteci Yazar Abdurrahamn Dilipak, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: “1962 Yılını kadar Avrupa’daki hayvanat bahçelerinde, insanat bahçeleri de vardı. İnsanlaşma aşamasını tamamlamamış maymunlar diye Kızılderilileri ve siyahi insanları sergiliyorlardı. Bunlar böyle bir gelenekten geliyorlar. Şimdi biz 300 yıllık bir tarihin ardından, yeniden ayaklarımızın üzerine doğruluyoruz. Biz sadece kendi ülkemiz için değil, bütün insanlık için adalet istiyoruz. Barış istiyoruz. Hürriyet istiyoruz. Biz alemlere rahmet olarak gönderilen bir Peygamberin ümmetiyiz. Biz yalnız değiliz. Yeryüzündeki bütün Müslümanlar bizim kardeşimiz. Bizi dini, etnik, ideolojik, politik ve felsefi inanç farklılıkları ile bölmeye çalışıyorlar… Bu ihanet çetelerinin oyununa gelmeyeceğiz. Biz Müslümanlardanız ve büyün Müslümanlar kardeştir”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş