“Hizmete talibiz”

HEPAR İnegöl Belediye Başkan adayı Selçuk Karabay, seçim ziyaretleri kapsamında İnegöl Kaymakamı Ali Akça’yı makamında ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Karabay, İnegöl’e hizmet etmeye talip olduklarını söyledi.

Yayınlama: 13.03.2014
1.082
A+
A-

Seçim çalışmalarını sürdüren Hak ve Eşitlik Partisi İnegöl Belediye Başkan adayı Selçuk Karabay, dün İlçe Başkanı Necdet Kurt ve partililerle birlikte İnegöl Kaymakamı Ali Akça’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan HEPAR İnegöl Belediye Başkan Adayı Selçuk Karabay şunları kaydetti: Hak ve Eşitlik Partisi olarak İnegöl’de hizmet etmeye talip olduk. Bu işi inşallah hakkıyla yaparız. Bu partiye katılmamdaki bir amaçta Genel Başkanımız Osman Pamukoğlu’na destek olmaktır. Bu şekilde yola çıktık.

 

İNEGÖL’DE Kİ SEÇİMLER BİR DEMOKRASİ ŞÖLENİ ŞEKLİNDE GEÇER






Kaymakam Ali Akça ise, 30 Mart’ta mahalli idareler seçimi yapılacağını hatırlatarak konuşmasına başladı. Mahalli idareler seçiminden önce İlçe Başkanları ile Kaymakamlıkta bir toplantı yaptıklarını hatırlatan Kaymakam Akça şöyle konuştu: “Ve orada bir karar aldık. Aldığımız kararın altına da bütün İlçe Başkanları imza attı. Değişik vesilelerle basın mensubu arkadaşlara da, ziyaretime gelen siyasi parti mensuplarına da ifade ettim. Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Anayasa da aynen bu şekilde ifade edilir. Ben de buna canı gönülden inanıyorum. Ve orada bir karar aldık siyasi parti temsilcileriyle beraber. İnşallah İnegöl’de ki seçimler bir demokrasi şöleni şeklinde geçer. Ve bütün arkadaşlarımız bu kararlılığın altına imza attıkları gibi canı gönülden de zaten buna inandıklarını da ifade ettiler ki farklısı da zaten İnegöl’e yakışmazdı. 30 Mart’ta vatandaşın iradesi sandığa yansıyacak. Sandıktan bir sonuç ortaya çıkacak. Ve şöyle de bir şey söyledim orada; İnegöl açısından kaybedeni olmayan bir seçimdir. İnegöl’de demokrasi kazanacaktır. Halkın teveccühü de kimse o belediye başkanı olarak, bundan sonraki süreçte İnegöl’e hizmet edecektir. Diğer arkadaşlarında talepleri zaten hizmet yarışı noktasında bir taleptir. İnegöl’ün centilmenliğine, İnegöl’ün vakarına uygun bir seçime 30 Mart’ta hep beraber yaşayacağız. Ben de ziyaretinizden duyduğum memnuniyet ifade ederek sizlere teşekkür ediyorum.

 

Ziyarette HEPAR Belediye Başkan adayı Selçuk Karabay, Kaymakam Ali Akça’ya çiçek takdim etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş