“İki eliniz kanda da olsa oy kullanın!”

Seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi, önceki akşam Sinanbey Mahallesi ve Kurşunlu beldesinde nokta mitingleri düzenledi. Mitinglerde vatandaşlara seslenen MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Tabir yerindeyse iki eliniz kanda bile olsa 18 yaşını doldurmuş evlatlarımızı da yanımıza alarak koşa koşa sandığa gidip mutlaka oylarımızı kullanmamız gerekiyor” diye konuştu.

Yayınlama: 27.03.2014
858
A+
A-

Seçim çalışmalarını nokta mitingler ile sürdüren MHP’de önceki gün ki durak Sinanbey ve Kurşunlu’ydu. Kurşunlu’da ki nokta mitinginde vatandaşlara seslenen MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP olarak seçimler önemsediklerini ve bu seçimleri tarihi bir fırsat olarak gördüklerini söyledi.

 

SİYASETLE İLGİLİ BİR DÜŞÜNCEM YOKTU






İlk olarak Sinanbey Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan MHP heyeti, Sinanbey Mahallesi’nin ardından Kurşunlu beldesine hareket etti. Beraberindeki partililerle Kurşunlu’ya gelen MHP İnegöl Belediye Başkan adayı Fidan, siyasetle ilgili bir düşüncesi olmadığını, ancak İnegöl’de değişim için bu yola çıktıklarını da vurgulayarak; “Benim siyaset yapma gibi bir düşüncem yoktu. Farklı siyasi görüşlerden arkadaşlarımız, dostlarımız dediler ki Başkan aday ol, hepimiz arkanda birleşip toplanalım. İnegöl’ün bir değişime ihtiyacı var. Biz değişim için yola çıktık” şeklinde konuştu.

 

ÇİLEK FESTİVALİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Fikret Fidan, geçmiş dönemde Mudanya ve Gemlik’in Büyükşehir’e bağlandığını hatırlatarak buralardaki hizmetlerle ilgili ise şöyle konuştu: “Büyükşehir’den hizmet alması gerekiyordu, çünkü Mudanya’nın bütçesinin yüzde 40’ını büyükşehir aldı. Mudanya’nın AK Parti’li Belediye Başkanı bir afiş asmış yaptıklarımız ve yapamadıklarımız diye. Kendi vaatlerini yerine getirmiş. Son iki maddeyi Büyükşehir’e ayırmış, onda da şöyle diyor; Büyükşehir bizden aldıklarına karşılık vaatlerini yerine getirmedi. Şimdi bizim Belediye Başkanımız da Büyükşehir’den medet umar hale geldi. Onun için gelip sizlere sözler veriyorlar. İnegöl’ün hakkından gelemeyenler, 95 tane yeni mahallenin hakkından da gelemez. Biz sizin sorunlarını biliyoruz. Su işinizi çözeceğiz, inşallah çilek festivali yapmayı düşünüyoruz, kapalı Pazar yeri de yapacağız. İnegöl’ün Pazar yerini yapamayanlar, Kurşunlu’ya Pazar yeri yapamaz. Şimdi önümüzdeki 30 Mart’ta bir hesaplaşma var. İki şeyin hesabını soracağız; birincisi beldelerimiz kapatıldı, ikincisi İnegöl il olacaktı. Hepimizin hayaliydi bu. Ne oldu, bir anda uyutulduk.”

 

99’DA SEÇİMLERİ KIL PAYI KAYBETTİK

Fikret Fidan’ın konuşmasının ardından ise MHP İl Başkanı Hasan Toktaş kürsüye geldi. Toktaş, “99 seçimlerinde genç bir ilçe başkanıydım ve Fikret Fidan da Belediye Başkan adayıydı. Seçimleri kıl payı kaybettik. Şimdi İl Başkanıyım ve yine Fikret Fidan İnegöl Belediye Başkan adayımız. İnşallah sizlerin büyük desteği ile 99’da yarım kalan hesap bu seçilmede görülecek, Fikret Fidan Belediye Başkanımız olacak. Fikret Fidan dürüst bir adamdır, Fikret Fidan çalmaz, çaldırmaz, Fikret Fidan ayırmadan, kayırmadan, buyurmadan hepinize adam gibi hizmet eder. 5 gün sonra bu saatlerde burada Fikret Fidan’ın Belediye Başkanlığını kutlayacağız. Fikret Fidan İnegöl’deki bütün gazetelerin arkasına ilan verip mal beyanında bulundu. Bu şu demektir; Belediye Başkanı olmadan malım bu, olduktan sonra da benim alnım açık, yemeyeceğim, yedirmeyeceğim demektir” diye konuştu.

OY KULLANIN

Kurşunlu beldesinde son konuşmayı ise MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman yaptı. Belde halkına seslenen ve 5 gün sonra önemli bir seçim gerçekleştirileceğini ifade eden Büyükataman, “MHP olarak mahalli idareler seçimlerini önemsiyoruz. Gerek bölgemizde, gerek ülkemizde yaşanan gelişmeler dikkate alındığında bu seçimlerin ülkemiz için bir kader seçimi noktasında önemli olduğuna, ehemmiyet olduğuna kanaat getiriyoruz. Bugün milli kimliğimizin, toprak bütünlüğümüzün, bin yıllık kardeşlik hukukumuzun tartışıldığı bir dönemde seçimlere gidiyoruz. Türkiye’de hala siyasi, sosyal ve ekonomik önemli sorunlarında yaşandığı bir dönemde seçimlere katılacağız. Toplumda huzursuzluğun, kamplaşmanın gideceği bir dönemde mahalli idareler seçimlerine gideceğiz. Bu itibarla MHP olarak ziyadesi ile önemsiyoruz. Bunun tarihi bir fırsat olarak görülüp değerlendirilmesi kanaatindeyiz. Tabir yerindeyse iki eliniz kanda bile olsa 18 yaşını doldurmuş evlatlarımızı da yanımıza alarak koşa koşa sandığa gidip mutlaka oylarımızı kullanmamız gerekiyor. Ancak en az bunun kadar önemli ve dikkat edilmesi gereken bir diğer hususta; oyumuza mutlaka sahip çıkmak zorundayız. Kullanacağımız oyumuzla, ortaya koyduğumuz irademizin milli irade hırsızlarının eliyle gasp edilmesine, pazarlanmasına rıza göstermemenizi istirham ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş