“İnegöl gibi yerleri severim”

CHP Yalova Milletvekili ve CHP Gurup Başkan Vekili Muharrem İnce, İnegöl’de mini miting düzenledi. Mitingde İnegöl’den CHP’ye fazla oy çıkmadığını ifade eden Muharrem İnce, “İnegöl’de partimizin fazla oy alamadığını biliyorum. Ben böyle yerleri severim. Böyle yerlerde mücadele ruhu olur” dedi.

Yayınlama: 03.08.2014
1.155
A+
A-

Dün saat 18.00’da başlayan mitin Heykel önünde gerçekleştirildi. CHP Yalova Milletvekili ve CHP Gurup Başkan Vekili Muharrem İnce’nin, sağ ve sol guruplardan ortak adaya oy istemesi ise gözlerden kaçmadı.

 

İNCE SEÇİM PANKARTLARINA DEĞİNDİ






İnegöl’de ve yurdun genelinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim resmileri olduğunu söyleyen Muharrem İnce, “Her tarafta Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi var. İnegöl’e de girdiğimizden beri her yerde onun resimlerini görüyorum. Sanki ülke onun babasının çiftliği” dedi.

 

İNEGÖL’DE PARTİMİZİN FAZLA OY ALAMADIĞINI BİLİYORUM

İnegöl’den CHP’ye fazla oy çıkmadığını ama böyle yerlerin mücadeleci ruhu olduğunu ifade eden İnce, “İnegöl’de partimizin fazla oy alamadığını biliyorum. Ama böyle yerleri her zaman daha çok severim. Çünkü böyle yerlerde mücadele ruhu olur” dedi.

 

SON ZAMANLARDA SEÇİMLERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN KAZANIYOR

Gezi Parkı olaylarında Recep Tayyip Erdoğan’ı yendiklerini söyleyen İnce, “Gezi Parkı olaylarında Recep Tayyip Erdoğan’ı yendik. Gençler ona engel oldu ve istediğini başaramadı. Ama son zamanlarda, onu da söyleyeyim seçimleri Tayyip Erdoğan Kazanıyor” şeklinde konuştu.

 

İNCE, MEZHEP KONULARINI GÜNDEME GETİRDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mezhep konularıyla mitinglerde halka hitap ettiğini söyleyen Muharrem İnce, “Nereye gidiyorsa hemen bağırıyor, “Ben suniyim, o alevi” diyor. Sana ne milletin suni veya alevi olduğu. Sen önce adam ol. Bende suniyim ama senden utanıyorum” dedi.

 

MİTİNGTE LİNÇ GİRİŞİMİ

Miting meydanında sağ ve sol gurupların bir arada CHP Yalova Milletvekili ve CHP Gurup Başkan Vekili Muharrem İnce’nin açıklamalarına kulak verirken, akli dengesi olmayan bir kişinin Recep Tayyip Erdoğan resimleriyle süslenmiş elektrikli bisikletiyle miting alanına girdi. Miting alanında gençlerin linç girişimine ise Emniyet ekipleri izin vermedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş