“İnegöl’de 2. Parti olmayı başardık”

Şehitler köyünde vatandaşlara hitap eden CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, en zayıf gösterildikleri İnegöl’de bile son seçimlerde ikinci parti olmayı başardıklarını belirtti.

Yayınlama: 19.03.2014
890
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Sena Kaleli, önceki akşam da CHP İnegöl Belediye Başkan adayı Şevket Mollaer ve CHP İlçe Başkanı Turhan Neşe ile meclis üyesi adaylarının katılımıyla Şehitler ve Akıncılar köylerini ziyaret etti.

 

İlk olarak Şehitler köyünü ziyaret eden CHP heyeti, köy meydanında vatandaşlarla buluştu.






 

ÖNEMLİ BİR SEÇİM ATMOSFERİ İÇERİSİNDEYİZ

CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli burada yaptığı konuşmasında şunları söyledi: Bu dönem, milli iradenin sınav vereceği bir dönemdir. Hepimizin sınavdan geçeceği ve gerçek gücünü ortaya koyabileceği, çok farlı ve direndiğini gösteren vatandaşların milli iradesini sandığa en doğru biçimde yansıtacağı önemli bir seçim atmosferi içerisindeyiz. Bu dönemde sizin aklınızı çelmeye çalışan, sizlere tuzaklar kuran, size biz kazanırız, bize oy verirseniz gücünüzü bölmezsiniz diyenler emin olun ki sizleri büyük ölçüde yanıltmaktadırlar.

 

VİCDANINIZIN SESİNİ DİNLEYİN

Biz tüm ilçelerdeki adaylarımız ve Büyükşehir’deki adaylarımızdan son derece eminiz. Kaldı ki sizlere az önce açıklanan her kimlikten, her meslekten, kadınlar dahil farklı kimliklerin temsil edileceği özellikleri olan bir belediye meclis üyesi adayları listemiz de var. Ben şimdi soruyorum; size bize oy verin, oyları bölmeyin diyenlerin adaylarının özelliği neymiş. Meclis üyeliklerinin adaylarının özellikleri neymiş. Artıları neymiş, üçüncü parti olup da ikinci parti olan CHP’nin önüne hangi özellikleri ile geçeceklermiş. Bunu bir araştırın, sorgulayın. Eğer biz İnegöl’de gerçek CHP’lilerin gerçek güçleri ve oylarını göstermezsek, yarın hem belediye meclislerinde sınıfta kalır, hem de CHP’nin bir sonrası seçimlerde oylarını zayıflatırız. Sakın bu oyunlara gelmeyin. CHP’ye kazandırmayanlar, kendileri de kazanamayacaklar ve yine bugünün milli irade hırsızları, gençlerimizin katilleri gelip başımıza tünerler. Belediye meclislerinde de hiç muhalefet tanımazlar. Aman ha, sakın ha bir daha diyenlere bu yanlışı yaptırmayın. Biz kendimizin gücüne inanıyoruz. En zayıf gösterildiğimiz İnegöl’de de son seçimlerde ikinci olmayı başardık. Biz artık bundan sonra hiç kimsenin sağ-sol demesine, solcular vardı oy vermeyin demesine inanmanızı istemiyoruz. Sağ elinizi solda yüreğinizin üzerine koyun, vicdanınızın sesini dinleyin. Sağ gösterirseniz de sol vurun. Bizim sizden beklentimiz budur.

 

CHP heyeti Şehitler köyünün ardından Akıncılar köyüne geçti. Burada da vatandaşlarla sohbet eden Kaleli ve beraberindekiler, gecenin finalini ise çiftetelli ile yaptı. Köy meydanında vatandaşlarla çiftetelli oynadılar.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş