İTSO’DAN ÇELENK’EZİYARET

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu, Rize Cumhuriyet Savcılığı’ndan İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Mustafa Çelenk’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, İnegöl’ün dinamik bir ekonomiye sahip olduğunu ve örnek bir yerleşim merkezi olduğunu söyledi.

Yayınlama: 02.11.2016
1.030
A+
A-

İnegöl’ün yıllık 1 milyar doların üzerinde dış ticaret yaptığını ve her yıl dış ticaret fazlası verdiğini söyleyen İTSO Başkanı Metin Anıl, “İnegöl’de işsizlik eksi seviyelerdedir. Türkiye’nin ilk ilçe OSB’si ve Mobilya İhtisas OSB’si de ilçemizde kurulmuştur. Bunlara ilave olarak Yenice Sanayi Bölgesi bir süre önce Islah OSB statüsü kazandı ve Cerrah Sanayi Bölgemiz’de de Islah OSB çalışmaları sürüyor” dedi.

 

ÇEVRE İLE DOST SANAYİ






İnegöl’de çevre yatırımlarının yıllar önce tamamlandığını, Türkiye’nin sanayi atıkları ile evsel atıklarının aynı anda arıtıldığı Genel Arıtma Tesisi ve Çamur Kurutma Tesisine sahip olduklarını vurgulayan Başkan Anıl, İnegöl Gümrüğü’nünde 3 yıl önce hizmete girdiğini anlattı. İnegöl’de mobilya, tekstil ve makine sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların ülke için çalıştığını anlatan Başkan Anıl, “İlçemizde nüfus yoğunluğu göz önüne alındığında, önemli asayiş sorunları bulunmuyor. Çünkü İnegöl’de herkesin işi ve aşı var. Bizler de İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri olarak İnegöl iş dünyasına en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz” dedi.

 

İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk’te İnegöl’de görev yaptığı için mutlu olduğunu söyledi. Başsavcı Çelenk, “Görev yaptığım süre içinde İnegöl’ün huzurlu bir yer olması için ve adaletin tesisi için elimden gelen çabayı harcayacağım” dedi.

 

Öte yandan Başsavcı Mustafa Çelenk’e yapılan ziyarete, İTSO Başkanı Metin Anıl’a Meclis Başkanı Sadık Gülerer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bülent Tanrıkulu, ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Osman Ceylan, Salim Kaplan, Oktay Can, Ridvan Kocaağa, Selçuk Armağan Genel Sekreter Mustafa Şentürk eşlik etti.

 

HABER: UĞUR KESEN

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş