İNEGÖLLÜ CHP’LİLER İKİYE BÖLÜNDÜ

Geçtiğimiz gün yaptığı açıklamaların ardından yönetimi ile birlikte istifa eden Halil Büyükışıklar ile ilgili İnegöllü Cumhuriyet Halk Partililer ikiye bölündü. Sosyal Medya üzerinden yapılan yorumlarla, kimi partililer Büyükışıklar’a destek olurken, kimi partililer ise Kemal Kılıçdaroğlu’nu savundu.

Yayınlama: 10.11.2016
969
A+
A-

Geçtiğimiz gün bir basın toplantısı düzenleyen Halil Büyükışıklar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağır bir dille eleştirerek, Kılıçdaroğlu’nun HDP’yi savunduğunu ama parti içinde kendilerini savunmadığını ifade etmişti.

 

SOSYAL MEDYADA GENİŞ YANKI UYANDIRDI






Yapılan basın açıklamasının ardından ülke genelinde konu ile ilgili habere geniş yer ayrılırken,  sosyal medyada da yorumlar yapıldı.

 

İŞTE O YORUMLAR;

Hüseyin Arı, “Yeter çok yakışıksız bu sözler. Neden bu kadar sorunu biliyordun da ilçe başkanlığına devam ettin? Lütfen tadında bırak. Kin ve nefret ne sana nede CHP’ye puan kazandırır”

 

Kaan Erdem Eser “Ne oldu, gerçekler acımı geldi? Basiretsiz lider işte Kılıçdaroğlu o kadar”

 

Bülent Kocabaş; “Gerçekler her zaman acı gelir Sayın Başkan. Sizi kutluyorum ve doğru esasen bir tanedir”

 

Hüseyin Dere, “Bırakın artık kongre kurultayı da konuşun filan, nerde kongre, nerde kurultay var? Danışma kurullarında bile, 3 dakika söz veriyorlar, selam verirken süre bitiyor. Üç ayda bir olması gerekirken yapmıyorlar örgüt toplantılarını ve tüzüğü resmen çiğniyorlar. Ne yapıyorsunuz diyen yok. çiftlik gibi yönetiyorlar partiyi, iki haftadan beri MYK Halil Başkanın durumunu görüşmüyor. HDP’yle meşguller. Yetti artık. Derhal kurultay toplanmalı. Ülkenin durumu ortada, yeni kapı ruhunu bırakıp Kuvayi  Milliye’ye dönme zamanı. Erzurum Sivas kongrelerini hatırlayın, Atatürk’ün Bursa nutku, tam zamanıdır”

 

Ali Altay; “Biz başkanımla Ankara’da o dönem ”İlçe Bilişim Sorumlusu” toplantısında beraberdik. Bedava kimse başkanımın CHP’liliğiyle alakalı yorum yapmasın. Bizler partinin her organında görev yapmış neferlerdik. Haksız usulsüz demokratik olmadan görevden alınan bir insandan da o kadar ”Partililik” beklemeyin. Partinin organlarında aktif görev yapıp parsayı toplayan sayın beyler hanımlar. En büyük örneği de bir ilçede önümüzdeki seçimlerde kaybedecek olan başkandan göreceksiniz bunu da bir kenara yazın”

 

Zemci Şahin, “Halil sen şimdiden AKP’ye göz kırpmaya başladın. Koltukları bırakırken bile, bir duruş sergilemek gerekir. Onurlu yenilgiler vardır. Onurlu istifalar vardır. Göreve devam etseydin, aynı açıklamayı yapacak mıydın? Ben yoksam kim ne olursa olsun anlayışı doğru bir mantık değildir. Bende görevde alındım gençlik kolu başkanı iken, parti zarar görmesin diye basına bir tek kelime etmedim. Sizden beklenen ben bu parti için cumhuriyet için her şarta çalışırım olmalıydı. Yazık üzülerek izledim”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş