İNEGÖLLÜ ELEKTRİKÇİ ÜSTLENDİ

Niğdeli Şehid Astsubay Ömer Halisdemir’in ailesinin maddi destek istemeyip, inşaatı devam eden Kuran Kursu’nun bitirilmesi için istekte bulunmasının arından harekete geçen İnegöllü elektrikçi, Şehid ailesi iletişime geçerek Kuran Kursu’nun tüm elektrik işini üstelendi.

Yayınlama: 29.07.2016
8.355
A+
A-

“Veren El” özelliği ile tanınan ilçemizde, örnek bir olay daha yaşandı. Yardım konularında bir çok ili bile geride bırakan İnegöl, yardımseverliğini birkez daha kanıtladı. İnegöllü bir elektrikçi Şehid ailesinin ricası üzerine inşaat çalışmaları devam eden Kuran Kursu’nun tüm elektrik işlerini üstlendi.

 

İSMİNİN AÇIKLANMASINI İSTEMEDİ






konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ama isminin açıklanmasını sitemeyen İnegöllü elektrikçi, şu ifadeleri kullandı “15 Temmuz hatırlamak bile istemediğimiz bir gün olarak aslında tarihe geçti. 15 Temmuz’da şehidler verdik. Bunlardan birisi de Ömer Halisdemir. Şehidimiz Ömer Halisdemir’in ağabeyi de benim gibi elektrikçi. Bu nedenle kendisi ile görüşerek, yardımda bulunmak istedik. O da bize maddi destek kabul etmediklerini ama inşaatı devam eden Kuran Kursu’nın bitirilmesine yardımcı olabileceğimizi ifade etti. Bizde bunun üzerine Kuran Kursu’nun tüm elektrik işlerini üstlendiğimizi kendilerine söyledik. Halen daha inşaatın eksiklikleri var. Bu konu ile ilgili de İnegöllülerin bir örnek yardım kampanyasına daha başlamasını bekliyoruz. İnegöl’ün insanı yardımı sever. Hele ki bir Şehdimizin ailesinin isteği ise…” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş