“İnegöl’ün il olmasını isterim”

Seçim çalışmalarını İnegöl’de sürdüren Bursa AK Parti Milletvekili Adayı Cemalettin Kani Torun, bu kapsamda Metal Sanayi’yi ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Cemalettin Torun, “İnegöl’ün il olmasını isterim” dedi.

Yayınlama: 25.05.2015
857
A+
A-

Bursa AK Parti Milletvekili Adayı Cemalettin Kani Torun, İlçe Başkanı Adem Demirel ve bazı AK Partili belediye meclis üyeleri, seçim çalışmaları kapsamında Metal Sanayi’yi ziyaret etti.

 

İNEGÖL YİNE AK PARTİ DİYECEK






Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Cemalettin Kani Torun, “Öncelikle şunu söyleyeyim; İnegöllü kardeşlerim, çok güzel karşıladı. Gezdiğimiz yerlerde bize karşı olan teveccüh çok fazla. Dolayısıyla bu kardeşlerimizi öncelikle tebrik ediyorum. Ve teşekkür ediyorum kendilerine. Çünkü İnegöl her zaman AK Partiyi desteklemiştir. Başından beri AK Partiye en büyük desteği veren ilçelerimizden birisidir. İnşallah bu seçimde de İnegöl yine AK Parti diyecek. Zaten dolaştığımız yerlerde de bunun işaretlerini alıyoruz. Allah razı olsun bizi karşılamaları, bu konude destek vermeleri gerçekten sanayi esnafı olsun, işçiler olsun çok olumlu tepkiler aldık. O açıdan ben hepsine teşekkür ediyorum. İnegöl’de inşallah her zamanki gibi en üst oranda oy alma hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

 

BU TÜRDEKİ İLÇELERİN DE YENİ BİR POLİTİKA DÜZENLENMESİ DÜŞÜNCESİNDEYİM

Gazetecilerin, “İnegöl’deki bütün siyasi parti seçmelerinin İnegöl’ün il olmasını istiyor. Bu konuda neler düşünüyorsunuz?” sorusuna cevap veren Torun, “Biliyorsunuz illerler ilgili konu Büyük Millet Meclisi’nde görüşülecek ve bu muhtemeleren sadece İnegöl için değil, başka ilçeler için de bu tür talepler var. Bunların hepsi bir paket içinde değerlendirilecek. Ve buna uygun karar verilecek. Yani bir vekilin taraf olması ya da olamaması ile olacak bir karar değil. Bu bir hükümet politikası ile alakalı. O açıdan bir şey söylemeyi uygun bulmuyorum. Açık söyleyeyim sadece İnegöl değil, bu türdeki ilçelerin de yeni bir politika düzenlenmesi düşüncesindeyim. Yani il olabilir veya ona yakın bir düzenleme olabilir ama Türkiye’de il sayısının artması, bir politka ile alakalıdır. Yani il sayısının artmasına yöenlik politika eğer geliştirilirse, biz İnegöl’ü de bu paketin içerisine koyarız. Ama bu dediğim gibi ülke politikası ile alakalı birşeydir. Yan ben elbette İnegöl’ün il olmasını isterim. O ayrı bir konu. Ama bu istemekler olacak bir şey değil”  dedi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş