İSLAM’I ALÇAK AMELLERİNE ALET ETMEK İSTEDİLER

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, Rusya’nın Türkiye Büyükelçisi Andrey Karlov’a yapılan suikast ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Mevlüt Mert Altınbaş adının aksine namertçe ve arkadan İslami ifadeler ve Halep adını kullanarak yüce dinimiz İslam’ı alçak emellerine alet etmek istemiştir. Fail FETÖ dersanelerinde yetiştirilmiş, sınav kopyacılığından soruşturma geçirmiş, 15 Temmuz hain darbe girişiminde görev yaptığı Diyarbakır’da 17 Temmuz’a kadar izin almıştır” dedi.

Yayınlama: 22.12.2016
710
A+
A-

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, Rusya’nın Türkiye Büyükelçisi  Andrey Karlov’a yapılan suikast ile ilgili yazılı basın açıklamasında bulundu.

 

Demirel, yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin birlik ve beraberliğinden rahatsız olan uluslar arası terör organizatörleri Gezi olayları, 17 Aralık ve 15 Temmuz hain darbe girişimlerinde bu aziz milleti bölüp parçalamayacaklarını anladıkları için yurt içindeki kahpe emellerine uluslararası bir boyut kazandırabilmek amacı ile 19 Aralık 2016 Pazartesi akşamı Rusya’nın Türkiye Büyükelçisi  Andrey Karlov’a alçakça suikast düzenlemişlerdir. Bu menfur terör eylemini şiddet ve nefretle kınıyorum. Terör kim tarafından yapılırsa yapılsın kabul edilebilir hiçbir yönü yoktur ve terörle başarıya ulaşan hiçbir örgüt yoktur”






 

NEDEN ANDREY KARLOV ? NEDEN 19 ARALIK 2016

“Bu eylem tarihi rastgele planlanmamıştır. Çünkü 20 Aralık 2016 da Türkiye’nin önemli projelerinden birisi olan Avrasya Tünelinin açılışına gölge düşürerek Türkiye’yi dünya medyasına dev projeleri kendi öz varlıkları ile yaparak büyüyen bir devlet olarak değil, terör vurgusunu ön plana çıkarmak için düzenlenmiştir. Bu hain eylem özellikle 21 Aralık 2016 tarihinde Rusya’da yapılacak Türkiye , Rusya , İran’ın katılacağı Suriye gündemli toplantıya gölge düşürmek için planlanmış olup uluslar arası anti-terör çalışmalarını sekteye uğratmak isteyen beyhude bir eylemdir. Bu eylem elbette 24 Kasım 2015 tarihinde SU-24 tipi bir Rus savaş uçağını düşürmeyi hedefleyen mantığın birebir aynısı olup temel hedef olarak Türk-Rus ilişkilerinin normalleşmesini bozmaya yönelik bir provokasyon olup, Rusya, Türkiye, İran ve Suriyeli taraflar arasındaki çatışmanın çözümüne ilgi duyan diğer ülkelerin aktif olarak savunduğu Suriye’deki barış sürecini bozmaya yönelik net bir provokasyon girişimidir. Karlov Türk-Rus ilişkilerini iyileştirmeye yoğun mesai sarf etmiş olup, Suriye’de kalıcı barışın sağlanması amacı ile ciddi adımlar atmıştır. 24 Kasım 2015 Rus uçağının düşürülmesinin birinci yılında 24 Kasım 2016 da Türk askeri varlığına saldırı düzenlenmesi tesadüften öte uluslar arası senaryonun bir bölümüdür”

 

FETÖ DÜNYANIN EN BÜYÜK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR

“Kendisini sözde İslami bir yapı olarak tanımlayan fetö örgütü kendisini oynatan kuklacıya tabi olarak piyon olmaya devam etmektedir. Milletimizin halisane duygularını istismar ederek gerçek yüzünü göstermiş ve foyası meydana çıkmıştır. KARLOV’a yapılan hain suikastı düzenleyen Mevlüt Mert Altınbaş adının aksine namertçe ve arkadan İslami ifadeler ve Halep adını kullanarak yüce dinimiz İslam’ı alçak emellerine alet etmek istemiştir. Fail fetö dersanelerinde yetiştirilmiş, sınav kopyacılığından soruşturma geçirmiş, 15 Temmuz hain darbe girişiminde görev yaptığı Diyarbakır’da 17 Temmuz’a kadar izin almıştır”

 

“VATANDAŞLARIMIZ ASILSIZ HABERLERE İTİBAR ETMESİN

“Değerli vatandaşlarımız son günlerde sosyal medyada doğruluk değeri olmayan, bazı kurum ve kişilerin adları kullanılarak sadece fitne ve tefrika amaçlı paylaşımları dikkate alarak onların emellerine alet olmasınlar. Resmi kurumlardan ve yetkili ağızlardan yapılmayan açıklamalara itibar etmesinler. Devletimiz bu alçak terör eyleminin faillerini ve arkasındaki karanlık çevreleri açığa kavuşturmak ve adalete teslim etmek için, halkımızın refah ve mutluluğu için her türlü üstün çabayı göstermektedir

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş