İTSO ÜYELERİNE Maktek 2016 Fuarı’na ücretsiz gezi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), sektörel fuar gezilerine bir yenisini daha ekliyor. İTSO, 11-16 Ekim 2016 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan Takım Tezgahları, Metal – Sac İşleme Makineleri, Tutucular, Kesici Takımlar, Kalite Kontrol Ölçüm Cihazları, CAD/CAM, PLM Yazılımları ve Üretim Teknolojileri Fuarı’na (MAKTEK Avrasya 2016), üyelerini ücretsiz götürecek.

Yayınlama: 07.10.2016
1.044
A+
A-

İTSO Başkanı Metin Anıl, günübirlik düzenlenen fuar gezisinin 16 Ekim 2016 Pazar günü gerçekleştirileceğini söyledi. Başkan Anıl, “İnegöl Yelken Halı Saha önünden sabah 06.30’da hareket edecek kafile, 11.00’da fuar merkezine ulaşacak.  Katılımcılar, saat 17.00’ye kadar fuarı serbest olarak gezebilecek. Fuara katılmak isteyen üyelerimizin, 13 Ekim 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar odaya kayıt yaptırmaları gerekiyor” şeklinde konuştu.

 

SEKTÖRÜN AVRASYA’DAKİ EN BÜYÜK BULUŞMASI






Fuarın, makine sanayisi ile imalat sanayisinin temel üretim aracı olan takım tezgahlarının Avrasya bölgesindeki en önemli üreticilerini bir araya getireceğini belirten İTSO Başkanı Anıl şunları söyledi: “Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen 1000’i aşkın firması ve firma temsilciliği yer alacak. Avrupa’dan Almanya, Fransa, İspanya, İngiltere, İtalya, Hollanda, Çek Cumhuriyeti, Lüksemburg ve Avusturya,  Asya’dan ise Tayvan, Güney Kore, Japonya ve Çin fuara katılıyor. Dünyanın en çok tercih edilen fuarları arasına giren MAKTEK Avrasya 2016 fuarı, 120 bin metrekare kapalı alan kapasitesine sahip. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nin 14 salonu tam kapasiteyle kullanılacak. Fuar, makine sektörünün Avrasya’daki en büyük buluşması olarak kabul ediliyor. İlgili sektörlerdeki üyelerimizin fuarı gezmeleri yararlı olacaktır. Bu nedenle bir gezi organizasyonu düzenledik”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş