“Lafa değil icraata bakarız”

Seçim çalışmalarını köy ziyaretleri ile sürdüren tarafından İnegöl Belediye Başkanı ve AK Parti İnegöl Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş ile ekibi önceki akşam Tüfekçikonak köyünü ziyaret ettiler. AK Parti heyeti coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanırken, burada bir konuşma yapan Tüfekçikonak Köyü Muhtarı Hüseyin Ordu, “Sayın başkanın 10 yıllık hizmetlerini biliyoruz. Biz lafa değil icraata bakarız” diye konuştu.

Yayınlama: 10.03.2014
1.672
A+
A-

Seçim çalışmaları kapsamında Tüfekçikonak köyü sakinleri tarafından AK Parti İnegöl Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş ve ekibi, köy meydanında havai fişek ve meşalelerle karşılandı.  

 

Gerçekleşen ziyaret nedeniyle konuşan Tüfekçikonak köyü muhtarı, Hüseyin Ordu, “Sayın başkanın 10 yıllık hizmetlerini biliyoruz. Biz lafa değil icraata bakarız. Başkana 10 yıllık hizmet süresinde köyümüze yaptığı hizmet ve katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Alinur Aktaş başkana ve ekibine yerel seçimlerde başarılar diliyoruz” dedi.






 

BİZ İŞİMİZİ YAPIYORUZ, DEDİKODU YAPMIYORUZ

İnegöl Belediye Başkanı ve AK Parti İnegöl Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Bu seçimler her ne kadar yerel seçim olsa da aslında 12 yıldır bu ülkeye hizmet etmekten başka bir amacı olmayan AK Parti iktidarını ve hizmet anlamında tabiri caizse 5. vitese takan Türkiye’nin önünü kesmeye çalışıyorlar. Tüm halkın sevgisini alan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan uzaklaştırmak için çeşitli entrikalar yapılıyor. Sizden bu entrikaları bozmanız için kuvvetli destek bekliyor ve istiyorum. Önümüzdeki yerel seçimlerden sonra Cumhurbaşkanlığı seçimi var önümüzdeki yılda genel seçimler var dolayısıyla bu yerel seçimlerin sonucu önümüzdeki seçimlerde belirleyici olacak. AK Parti iktidarında ülke genelinde ve yerelde yapılan hizmetleri saymakla bitiremeyiz. Biz işimizi yapıyoruz, dedikodu yapmıyoruz. Daha çok yapacağımız güzel hizmetler var. Önümüzdeki dönemde Bursa Büyükşehir’e bağlanıyoruz. Artık şehirlerimizde aldığımız hizmetlerin önemli bir kısmını artık köylerimizde alacak onun için güzel hizmetler köylerimize geldiği zaman ben inanıyorum ki şehirde yaşayan ve köyden göç etmiş insanlarımız artık köylere dönecek.  İnşallah bu seçimler ülkemize İnegöl’ümüze ve tüm halkımıza hayırlı olur.

 

Daha sonra Tüfekçikonak köy meydanında Kafkas oyun gösterisi yapan köylüler Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş ve ekibiyle horon oynadılar.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş